Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Ο Δήμαρχος... (!!!) θα χορηγεί τις άδειες στους Δημοτικούς Υπαλλήλους

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Θέλεις άδεια; Στον Δήμαρχο!”. Έτσι, απαντούν από σήμερα οι Διευθυντές στο Δήμο Καλαμάτας, στους Δημοτικούς Υπαλλήλους, μετά την απόφαση του Δημάρχου να χορηγεί ο ίδιος τις άδειες στο προσωπικό του Δήμου του!Με μία κυριολεκτικά λιτή ανακοίνωσή του, λοιπόν, ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, παρουσίασε απόφασή του, σύμφωνα με την οποία, θα χορηγεί ο ίδιος (!!!) τις άδειες του προσωπικού, «οι οποίες θα δίδονται με μεγάλη φειδώ» - όπως κάνει σαφές παράλληλα στην ίδια ανακοίνωση - «εξαιτίας των αναγκών της πόλης, που συνδέονται με την αύξηση του τουριστικού ρεύματος».


Όπως ήταν το αναμενόμενο, το Σωματείο Εργαζομένων δεν περίμενε να ...«πάρει την άδεια» του Δημάρχου, αντέδρασε, τον επισκέφθηκε..., και φυσικά, του εξέφρασε την αντίθεσή του, στην απόφασή του αυτή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου