Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 23, 2017

Αυτές είναι οι χώρες που οι γυναίκες δηλώνουν πιο σεξουαλικά ικανοποιημένες

Η σεξουαλική ικανοποίηση των γυναικών είναι ένα περίπλοκο θέμα, ας το παραδεχτούμε.

Μια έρευνα που έγινε από το site Victoria Milan, σε 20 χώρες, επιχειρεί να δώσει απάντηση σε ποια χώρα οι γυναίκες δηλώνουν περισσότερο ικανοποιημένες σεξουαλικά. Και το βασικό στοιχείο που ερεύνησε ήταν πόσο χρόνο αφιερώνουν οι παρτενέρ τους για να τις ικανοποιήσουν σεξουαλικά.

Στην έρευνα συμμετείχαν 6.117 γυναίκες και πρώτη στη λίστα της... ικανοποίησης ήρθε η Δανία. Οι γυναίκες από τη Δανία βγήκαν οι περισσότερο ικανοποιημένες σεξουαλικά, με τον χρόνο που αφιερώνει ο παρτενέρ τους σε αυτές να φτάνει τα 44 λεπτά τη φορά.

Στις ΗΠΑ οι γυναίκες απολαμβάνουν την περιποίηση του του συντρόφου τους 41 λεπτά κατά μέσο όρο και έρχονται δεύτερες και ακολουθούν οι Φινλανδές, με 39 λεπτά.

Στο top 5 θα βρείτε και τον Καναδά, όπου οι γυναίκες απολαμβάνουν 37 λεπτά στον παράδεισο.

Στην αντίπερα όχθη, λιγότερο ικανοποιημένες φαίνονται οι γυναίκες στη Νότιο Αφρική (με 15 λεπτά). Στο Βέλγιο αφιερώνουν στις γυναίκες κατά μέσο όρο 21 λεπτά, ενώ σε Ισπανία, Ολλανδία, Ιταλία και Γαλλία 23 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου