Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 31, 2017

Ο Μπακογιάννης απαντά στα περί ρήξης με τον Κυριάκο: «Ώπα. Σφίξαν οι ζέστες»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Τη δική του απάντηση μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook έδωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης για τα
δημοσίευματα που αναφέρουν ρήξη στις σχέσεις του με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την κοινή παρουσία Μπακογιάννη-Τσίπρα στη Λαμία

Η αφορμή δόθηκε μετά την παρουσία του Κώστα Μπακογιάννη στο 2ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο στη Λαμία όπου πραγματοποίησε ομιλία ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Αυτή η κοινή εμφάνιση θεωρήθηκε από πολλούς ως άδειασμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και λίγες ημέρες αργότερα ακολούθησαν δημοσίευματα στα οποία ανέφεραν πως ο Κώστας Μπακογιάννης θα διεκδικήσει την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

Με αφορμή λοιπόν αυτά τα δημοσιεύματα ο Κώστας Μπακογιάννης ανέβασε μία ανάρτηση στο Facebook δίνοντας ένα οριστικό τέλος στα περί ρήξης με τον θείο του Κυριάκο Μητσοτάκη.

“Ώπα. Σφίξαν οι ζέστες! Παιδιά το τερματίσαμε! Οι ενδιαφερόμενοι των φιλοκυβερνητικών μέσων για σπέκουλα και κακεντρέχειες χτυπάνε λάθος πόρτα. Δηλώνω μη διαθέσιμος. Ευχαριστώ”, έγραψε το Σάββατο στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου