Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 09, 2017

Όλες οι φορές που είναι κατάρα να είσαι ψηλός

Σπάνια κάποιος σε κοιτά με οίκτο για το μπόι σου, ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που δεν έχουν σκεφτεί σοβαρά πόσα προβλήματα μπορεί να προκαλεί αυτό στην καθημερινότητα (vid)


"Γεια σου τσολιά μου", "Που 'σαι ρε ψηλέ", "Τι κυπαρίσσι είναι αυτό" (όχι δεν είναι μακάβριο) και άλλες τέτοιες εκφράσεις που αναδεκνύουν πως στην ελληνική - όπως και στις περισσότερες - κοινωνία το να είναι κανείς ψηλός θεωρείται προτέρημα. Οκ, δεν μιλάμε για περιπτώσεις που το ύψος σου μπορεί να σε οδηγήσει στα draft του NBA (#ΝΒΑvote, #Antetokoumbo και τα λοιπά), αλλά ένας κοινός θνητός, με λίγο παραπάνω μπόι μπορεί να έχει περισσότερα προβλήματα από όσο φαντάζεστε.





Ο Makrian είναι διάσημη περσόνα στα social media (τον ακολουθούν 800χιλ χρήστες στο facebook) και αποφάσισε να σκιαγραφήσει με ένα χιουμοριστικό βίντεο όλα εκείνα που κάνουν δύσκολη τη ζωή ενός ψηλού. Από την άβολη στιγμή που η κουβέρτα δεν φτάνει να καλύψει όλο το σώμα, ως τη στιγμή που κάποιος θα σου ζητά αδιάκοπα να πιάσεις κάτι από το ψηλό ράφι στο σούπερ μάρκετ και τον "διωγμό" στα πίσω "διαζώματα" σε κάθε ομαδική φωτογραφία.

Σημειωτέον, το βίντεο έχει κοντά στα 1 εκατ. προβολές σε 13 μόλις ώρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου