Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2017

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ!!! ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Καλά, είναι όλοι μα όλοι ηλίθιοι οι κυβερνήτες σε αυτή τη χώρα;;; Τελικά γιατί την ξεπουλάμε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ αφού θα την επιδοτούμε;;;; Για να πάρουν και τα τρένα οι δανειστές και να μας πηγαίνουν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης χωρίς αντίσταση!Καθυστερεί η υπογραφή της σύμβασης πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην ιταλική Ferrovie dello Stato Italiane, καθώς το υπουργείο Μεταφορών δεν έχει διευθετήσει με ικανοποιητικό τρόπο το θέμα των αποζημιώσεων για τις άγονες γραμμές.
Η ιταλική πλευρά αξιώνει 50 εκατ. ευρώ ανά έτος για πέντε χρόνια, υποστηρίζοντας ότι βάσει αυτού του ποσού που έχει εγκριθεί από την ΕΕ, προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός, όπως αναφέρει η Καθημερινή.
Ωστόσο, το υπουργείο Μεταφορών δεν έχει διευθετήσει ακόμη το θέμα ώστε να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση.
Την εικόνα περιέπλεξε ακόμη περισσότερο και η αναβολή του χθεσινού διοικητικού συμβουλίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στα θέματα του οποίου ήταν και η έγκριση των οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας για το 2016, εξέλιξη όχι άσχετη με την εμπλοκή που φέρεται να έχει δημιουργηθεί.ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου