Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 10, 2017

Έδινε τις ανήλικες κόρες της σε επιχειρηματία για ερωτικές συνευρέσεις

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η απίστευτη ιστορία ξεκίνησε από τον Βόλο και άρχισε να ξετυλίγεται σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας το περασμένο Σάββατο.
Αποπειράθηκε να βιάσει την 15χρονη η οποία έβαλε τις φωνές και έτρεξε να σωθεί

Μία απίστευτη ιστορία σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει αρχίσει να ξετυλίγεται από το περασμένο Σάββατο στην Κέρκυρα με αφετηρία τον Βόλο.

Όλα ξεκίνησαν από έναν 55χρονο που εμφανίστηκε σε ξενοδοχείο στην περιοχή Κανόνι της Κέρκυρας μαζί με μία 15χρονη, την οποία εμφάνισε ως δήθεν κόρη του και ότι δήθεν είχαν πάει μαζί για διακοπές.

Κάποια στιγμή όμως οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου άκουσαν από το δωμάτιο φωνές και κραυγές προς βοήθεια από το κοριτσάκι το οποίο κατάφερε να ανοίξει την πόρτα και να φύγει τρέχοντας, καθώς ο 55χρονος που δεν είχε καμία συγγενική σχέση μαζί της, της επιτέθηκε για να την βιάσει.

Ο 55χρονος επιχειρηματίας από τον Βόλο μόλις κατάλαβε τι τον περίμενε, τα μάζεψε άρον-άρον και κατευθύνθηκε προς το λιμάνι για να διαφύγει, ήταν όμως ήδη αργά γι αυτόν, καθώς είχαν ενημερωθεί οι Αρχές από τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου και το κοριτσάκι, τον πρόλαβαν, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Ο ίδιος που είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού φέρεται να είχε πείσει την μητέρα του κοριτσιού επίσης από τον Βόλο, που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, να πάρει μαζί του την κόρη της για διακοπές στην Κέρκυρα με όλα τα έξοδα πληρωμένα και εκείνη δέχτηκε και την άφησε…

Η μάνα όμως έχει άλλη μία κόρη 18 ετών σήμερα, η οποία φαίνεται να έχει βιώσει αντίστοιχα περιστατικά με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία που είχε προσεγγίσει την μάνα και στο παρελθόν με αντίστοιχα ανταλλάγματα…

Η εισαγγελέας έδωσε εντολή να προσαχθεί και η μάνα των κοριτσιών στην Κέρκυρα για να εξετασθεί εάν γνώριζε τι συνέβαινε με τα παιδιά της και αν όλα αυτά τα έκανε έναντι αμοιβής και παρείχε τα παιδιά προς σεξουαλική εκμετάλλευση από τον επίσης Βολιώτη επιχειρηματία.

Η μάνα προσήχθη από την Αστυνομία στον Βόλο και αυτή την ώρα μεταφέρεται στην Κέρκυρα για να εξετασθεί και εκείνη και να ξετυλιχθεί όλο το κουβάρι αυτής της αρρωστημένης ιστορίας με θύματα δύο κορίτσια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου