Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 14, 2017

Έβαλαν οι πλούσιοι την ιδέα και πάλι οι φτωχοί το …μετρητό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Όλοι μαζί μπορούνε στον ΣΚΑΪ... Οι φτωχοί να πληρώνουν και οι πλούσιοι να τα τσεπώνουν...


Έβαλε ο φιλελές Αλαφούζος μία ιστοσελίδα των 500€, έβαλε κι ο αριστερός Σαββόπουλος δυο ώρες από τη ζωή του και τα εκατομμύρια …εννοείται τα βάζει ο αγαθός κοσμάκης. Οι πλούσιοι βάζουν την ιδέα, αλλά το μετρητό αποκλειστικά οι φτωχοί.

Δεν μπορούσε ο Αλαφούζος να μαζέψει λεφτά από τους εφοπλιστάδες, δεν μπορούσε ο Σαββόπουλος να μαζέψει λεφτά από τους πολυεκατομμυριούχους καλλιτέχνες της Αριστεράς …αυτούς που δηλώνουν ετησίως, όσα βγάζουν στο πρώτο εικοσάλεπτο κάθε συναυλίας τους… Έπρεπε να βάλουν το χέρι στην τσέπη και πάλι οι φτωχοί.

Και στην Ελλάδα που το κράτος δεν ξέρει που πάνε τα λεφτά από τις ιδιωτικοποιήσεις… φανταστείτε αν θα ελέγξει κανείς που θα καταλήξουν τα λεφτά των πολιτών.
Θυμόμαστε άλλωστε πώς εξαέρωσαν τα εκατομμύρια που είχαν βγάλει από φιλανθρωπικές συναυλίες στο όνομα του Καζαντζίδη …δήθεν για να πληρωθεί ο ήχος…

«Όπως ανέφερε ο κ. Σπανολιός, στα εκδοτήρια πουλήθηκαν 44.000 εισιτήρια, αλλά εκτιμάται ότι πολύ περισσότερος κόσμος βρέθηκε στο Στάδιο. Ο γενικός διευθυντής του ΣΚΑΪ σημείωσε ότι το κόστος της συναυλίας κυμαίνεται σε 220.000 με 230.000 ευρώ, και αν τα έσοδα υπερβούν το ποσό αυτό η εταιρεία υποχρεούται να διαθέσει το υπερβάλλον ποσό σε τρόφιμα που θα υποδείξει ο σταθμός. Διευκρίνισε ότι επίσημος απολογισμός της συναυλίας θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο εντός των επόμενων ημερών. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι οι δράσεις αλληλεγγύης του Όλοι Μαζί Μπορούμε συνεχίζονται κανονικά».

Πηγή: skai.gr



aznews.site 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου