Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 21, 2017

«Παρανομίες και συναλλαγές στις κρίσεις Διευθυντών» ή «όταν πέφτουν οι μάσκες».

ΑΝΑΦΟΡΑ - ΥΠΟΜΝΗΜΑ
Προς
Υπουργείο Παιδείας
Α’ Διεύθυνση Αθήνας
ΑΠΥΣΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΟΛΜΕ ΔΟΕ ΠΟΣΔΕΠ
Βουλευτές ΜΜΕ
ΠIΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ


ΘΕΜΑ: «Παρανομίες και συναλλαγές στις κρίσεις Διευθυντών» ή «όταν πέφτουν οι μάσκες».

Κυρίες Κύριοι,
Κατατέθηκε μήνυση κατά παντός στον Άρειο Πάγο κατά μελών ΠΥΣΔΕ Α΄ Αθήνας και παντός με αρ. Πρωτ. 1540-20/7/2017. Επίσης κατατέθηκε ένσταση με αρ. πρωτ. 14498/21-7-2017 Η παράνομη συναλλαγή "ξοφλημένων κομματόσκυλων" δεν θα περάσει. Βλέπετε επισυναπτόμενο.
Με την ανωτέρω μήνυση παρακαλείσθε να θέσετε σε αυτοδίκαιη αργία τους υπαλλήλους σας Χρυσουλάκη Φώτη, Κόκλα Χαράλαμπο και τον κ. Μόνιο Αλέξανδρο, γνωστό συνδικαλιστή της δεξιάς, οι οποίοι, όπως φαίνεται και στη μήνυση προέβησαν σε παράνομη συναλλαγή στήνοντας μια υπερκομματική συμμορία με στόχο την παράνομη αρπαγή των διευθυντικών θέσεων από τους έχοντες τα νόμιμα υψηλά προσόντα.
Είναι περίεργο πως ο αιρετός του ΣΥΡΙΖΑ, που πρεσβεύει άλλο μοντέλο διοίκησης έβαλε άριστα στον ψευδο-συνδικαλιστή της δεξιάς, που πρεσβεύει άλλο μοντέλο διοίκησης. Στη συνέχεια ο αιρετός της ΝΔ έβαλε άριστα στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στα πλαίσια του «κλέψε να κλέψω και να μοιραστούμε μεταξύ μας τις θέσεις» και να βγάλουμε «εκτός όσους έχουν τα προσόντα».. Αυτό το γεγονός μπορεί να τους οδηγήσει ακόμα και στην απόλυση από το Δημόσιο.
Παραμένει το ερώτημα αν οι συνάδελφοι που γνωμάτευσαν στα σχολεία αρνητικά για τους συναδέλφους τους, «αν έχουν το χάρισμα» και προβλέπουν το έλλον, αν «πήραν εντολή από ψευδο-συνδικαλιστές να καταψηφίσουν συγκεκριμένα πρόσωπα ή αν ενήργησαν κατόπιν εκβιασμών φοβούμενοι την «αντεκδίκηση των ψευδο-συνδικαλιστών ή των διευθυντών που δεν είχαν τα προσόντα» ή παραπλανήθηκαν από το νέο νομικό καθεστώς κλπ… Αργά ή γρήγορα αλήθεια θα φανεί.
Καλούμε τα σοβαρά βουλευτικά γραφεία και τους σοβαρούς συνδικαλιστές να καταγγείλουν τους ανωτέρω παράνομους ψευδο-συνδικαλιστές και να τους διαγράψουν από μέλη τους. Ο σωστός συνδικαλιστής, βοηθά τους ψηφοφόρους του και δεν τρέχει να βουτήξει πρώτος, με ανίερη συναλλαγή, με τους δήθεν αντιπάλους του, τις θέσεις, που είναι για τους πράγματι έχοντες τα προσόντα. Δεν περιμένουμε τίποτα από την δήθεν ΟΛΜΕ, γατί είμαστε σίγουροι ότι «δικοί της άνθρωποι», συμμετείχαν στην «παράνομη λεηλασία των θέσεων, των εχόντων τα προσόντα ανεξαρτήτως κομματικής παράταξης». Μην οπισθοχωρείτε στην γνώμη, ότι δήθεν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Οι τύποι αυτοί δεν είναι υπεράνω των νόμων και μην φοβόσαστε τις απειλές αντεκδίκησης. Υπάρχουν και σοβαροί συνδικαλιστές σε όλες τις παρατάξεις.
Καλούμε τους διοικητικούς τους προϊσταμένους των ανωτέρω και την κα Ψίνα να διατάξουν ΕΔΕ κατά των τριών αυτών προσώπων, αρχικά και στη συνέχεια, θα αποκαλυφθούν και οι άλλοι συνεργάτες τους. Πληροφορούμε ότι, «όταν λείπει η γάτα (ψι-Ψίνα) χορεύουν τα ποντίκια και έχουν και έτοιμο τον αρουραίο να αντικαταστήσουν τη γάτα ή την ψι-Ψίνα στο προσεχές ή άμεσο μέλλον».
Καλούμε όσους είχαν προσόντα και αδικηθήκαν κατάφωρα στην συνέντευξη να καταθέσουν μηνύσεις και αγωγές προσωπικά για κάθε έναν, που συμμετείχε στο ΠΥΣΔΕ που τον αδίκησε, παράνομα και κατά παράβαση καθήκοντος καταπατώντας την αρχή της αμεροληψίας.

Αθήνα, 21/07/2017
Με τιμή,
Κουτσούκος Αναστάσιος
Υποψήφιος Διευθυντής.
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Σορβόννης
Κολοκοτρώνη 7 Πεύκη 1521
Τλ. 6980203968

Διαβαστε εδω και εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου