Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Διασώστες σπεύδουν σε τροχαίο και τότε βλέπουν το πιο μικροσκοπικό χεράκι να ζητά βοήθειαΈνα αμάξι πρόσφατα χτύπησε ένα καγκουρό στην Αυστραλία και το εγκατέλειψε, με αποτέλεσμα όταν πλέον έφτασε βοήθεια στον τόπο του ατυχήματος το καγκουρό να είναι ήδη νεκρό. Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα οι διασώστες είδαν το πιο μικροσκοπικό χεράκι να ξεπροβάλλει και να ζητά βοήθεια.

Η Melanie Frazer,η οποία εργάζεται ως μέλος των διασωστών στις οργανώσεις Macedon Ranges Wildlife Network και Wildlife Victoria στην Αυστραλία ήταν η πρώτη που παρατήρησε το μικροσκοπικό καγκουρό.

«Κουνούσε το χεράκι του στον αέρα. Έμοιαζε σαν να έλεγε είμαι εδώ, βοηθήστε με, θέλω να ζήσω», είπε η Frazer στο Dodo τονίζοντας πως λίγη ώρα αργότερα θα ήταν πλέον αργά για το νεογέννητο ζωάκι. Εδώ και περίπου έναν μήνα, το μικρό βρίσκεται με την Christine Gilmore, η οποία εργάζεται σε κέντρο αποκατάστασης για άγρια ζώα και κάθε ημέρα που περνά γίνεται και πιο ζωηρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου