Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Καταγγελία: Σκουπίδια, τρωκτικά και υπερχειλισμένοι κάδοι στο Δ.Μαρκόπουλου (φώτο)Eξαφανισμένοι κάδοι, υπάρχοντες με σπασμένα καπάκια, άλλοι υπερχειλισμένοι με ποντίκια και διάφορα άλλα τρωκτικά να παρασιτούν’ αυτήν την εικόνα μάς περιγράφει αναγνώστρια για την οδό Θερμοπυλών στο δήμο Μαρκόπουλου.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν και όπως αναφέρει η αναγνώστρια, η αποκομιδή των απορριμμάτων δε γίνεται τακτικά, αφού τονίζει οι κάδοι αδειάζουν “όποτε τους κάνει κέφι”.

Στο σημείωμα που λάβαμε επισημαίνεται ότι παρά την καθημερινή τηλεφωνική ενημέρωση από τους πολίτες στο δήμο, αλλά και τη γραπτή ενημέρωση σε δήμαρχο, σε αντιδήμαρχο, αλλά και τους αρμοδίους “εμείς τα λέμε, εμείς τα ακούμε”.

Η αναγνώστρια απευθύνει έκκληση στους υπευθύνους να επιληφθούν του θέματος, υπογραμμίζοντας το κίνδυνο που επιφυλάσσει η υφιστάμενη κατάσταση για τη ζωή των κατοίκων “των παιδιών και των εγγονών μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου