Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 05, 2017

ΠΑΡΟΙΚΙΑΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΠΑΡΟΙΚΙΑΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συνεχίζεται ακόμα 2 ημέρες το Φεστιβάλ της ελληνικής Κοινότητας
Όπως σας είχαμε προλάβει λίγες ημέρες πρίν, το Φεστιβάλ της ελληνικής Κοινότητας Τορόντο συνεχίζεται, στις 8 και 9 Ιουλίου, στον ίδιο πάντα χώρο. Η μουσική έκπληξη θα είναι το -συγκριτικά νέο στην παροικία- συγκρότημα Chi-Jazz και η συμμετοχή του Στέφανου Χ'στεφάνου στο τραγούδι και μιας εξαίρετης προσωπικής φίλης και συναδέλφου από παλιότερη συνεργασία μας, με μοναδική φωνή, της Μάγδας Πασπάλη !!

SUMMER FESTIVALS AND ACTIVITIES
June 30-July 3, Greek Summer Festival 2017, by Greek Community of Toronto (GCT)This year's festival features live entertainment from Greece: Vasilis Mpatis, Alexandros Notas and Lazos Ioannidis. Celebrate Canada's 150th birthday at Toronto's Greek Festival. July 16, Picnic @ the Park, by Thessalon Federation of Ontario July 19-23, 30th Panigyri Annual Greek Festival, Prophet Elias Church/Mississauga - Greek Community.

ΣΑΤΥΡΑ - ΚΕΝΤΡΙΣΜΑΤΑ

με τον Νίκο Ράμμο
Να δείς που κάποτε θα μας πούνε και μαλάκες..
Αρχίσατε και τις απροκάλυπτες επιθέσεις τώρα; Εύγε! είστε σε πολύ καλό δρόμο Χτές στον προαύλιο χώρο του Αη Γιάννη όπου λαμβάνει χώρα το Κοινοτικό φεστιβάλ, δέχθηκα μια αήθη φραστική επίθεση από τον εκδότη της 'εβδομάδας', Βασίλη Σκλάβο, μπροστά στα μάτια των φίλων και συναδέλφων μου.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Καναδάς: Αποζημίωση 6,8 εκατ. ευρώ σε πρώην κρατούμενο του Γκουαντάναμο
Αποζημίωση 10 εκατ. καναδικών δολαρίων (περίπου 6,8 εκατομμύρια ευρώ) θα καταβάλλει η καναδική κυβέρνηση στον Ομάρ Καντρ, πρώην κρατούμενο στη στρατιωτική βάση του Γκουαντάναμο για την κακοποίηση που υπέστη κατά την διάρκεια της κράτησης του, ανέφεραν δύο πηγές με γνώση του θέματος, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.


Δυο ποτήρια… θάνατο πίνουν οι Ευρωπαίοι κάθε μέρα
Και αυτή η ποσότητα αλκοόλ αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο καρκίνο του πεπτικού συστήματος και όχι μόνον Μπορεί τα "δυο ποτηράκια την ημέρα" να μην ακούγονται σαν σημαντική ποσότητα αλκοόλ, όμως είναι η μέση κατανάλωση των Ευρωπαίων και ποσότητα που αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου του παχέος εντέρου κατά 21% καθώς και άλλων καρκίνων του πεπτικού συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου