Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 19, 2017

Μεγάλη Ανακάλυψη: Στοιχεία Επικοινωνίας των Μάγια με Εξωγήινους



Ένα πρόσφατο εύρημα μπορεί να αλλάξει εντελώς την αντίληψη της ιστορίας του Μεξικού, αλλά περισσότερο της ιστορίας των Μάγια.


Βρέθηκε ένας βράχος στο Μεξικό, όπου πιστεύεται ότι είναι ανθρωποειδής με ένα πλάσμα που έχει αρκετά μεγάλο κεφάλι. Αυτό παρουσιάζεται ως ένας Μάγια που είναι ίσως φίλος με εξωγήινα όντα που μπορεί να αποδείξει ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν.

Τα βράχια και οι σχηματισμοί που βρέθηκαν στο σπήλαιο επιβεβαιώνονται ως αληθινά αντικείμενα, πράγμα που σημαίνει ότι οι Μάγια σίγουρα δούλευαν με τους εξωγήινους. Αυτό το εύρημα ότι οι Μάγια επικοινωνούν με τους εξωγήινους δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ήταν φίλοι. Κάποιοι ουφολόγοι έχουν δείξει ότι οι εξωγήινοι μπορεί να μην είναι ακριβώς τα πιο ειρηνικά όντα που υπάρχουν. Ίσως ήταν ορκισμένοι εχθροί και οι Μάγια έχασαν σε έναν πόλεμο με τα προχωρημένα και ανώτερα αυτά όντα.

Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα και τρομακτικά σενάρια που μπορούν να παιχτούν. Πώς μπορούν οι άνθρωποι να είναι τόσο σίγουροι ότι οι εξωγήινοι δεν θα επιστρέψουν ξανά και δεν θα προσπαθήσουν να καταστρέψουν τους σημερινούς ανθρώπους;

Οι εξωγήινοι μπορεί, στην πραγματικότητα, να μην είναι πλανητικοί τρομοκράτες όπως περιγράφεται. Ίσως προσπάθησαν να βοηθήσουν τους Μάγια. Ωστόσο, ενδέχεται να μην συμμορφώθηκαν με τις προτάσεις τους. Αυτό θα μπορούσε να ισχύει, ιδίως επειδή το ημερολόγιό τους σταμάτησε περίεργα το 2012, κατανοώντας ότι ο κόσμος θα σταματήσει να υπάρχει ή θα εκραγεί.

Τελικά, αυτό το εύρημα θα επεκτείνει τις γνώσεις όλων και θα οδηγήσει μόνο σε όλο και περισσότερα ευρήματα σχετικά με τις δύο από τις πιο συζητημένες ομάδες στην ιστορία, τους Μάγια και τους εξωγήινους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου