Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Άντε βίβα να πάνε κάτω τα φαρμάκια να πούμε που άπαντες κλαίγονται ότι τάχα πεινάνε

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Στις ταβέρνες, στα παραλιακά φαγάδικα, στα ταχυφαγεία, στις καφετέριες, στα σουβλατζίδικα...και όπου καλό φαγητό να πούμε... δε βρίσκεις καρέκλα να καθίσεις!!!!!!!!!!!!!
Τα κοντοσούβλια, τα κοκορέτσια, τα φριγαδέλια, τα πιτόγυρα και τα λαχταριστά σουβλάκια εξαφανίζονται στο πι και φι να πούμε. Καταναλώνουμε τα περισσότερα κρεατικά και άλλα φαγητά , αναλόγως του πληθυσμού μας, από όλους τους Ευρωπαίους!!!!!!!!!Έχουμε τα περισσότερα σκουπίδια λόγω καλοπέρασης να πούμε... Σε δυο εβδομάδες απεργία τουν σκουπιδιαραίων γέμισε η Ελλάδα και βρόμισαν οι πόλεις από τους εκατοντάδες χιλιάδες τόνους σκουπιδιών που συσσωρεύτηκαν από τους καλοπερασάκηδες και έχοντας πάρα πολύ λίπος Έλληνες.. Αλλά να πούμε πρέπει να κλαιγόμαστε κάθε μέρα και να λέμε ότι είμαστε στίφη πειναλέων να πούμε...για να μη μας χαλάσουν και τη ζαχαρένια μας και την καλοπέρασή μας να πούμε.......Είμαστε άπαντες να πούμε σαν τους μπαταχτσήδες που κλαίγονται κάθε μέρα και κυνηγάνε τους συμβολαιογράφους να πούμε για να μην τους πάρουν τα σπίτια τους που δεν θέλουν να τα πληρώσουν τα δάνειά τους γιατί έτσι γουστάρουν να πούμε....Κορόιδα δεν είναι να πούμε όπως οι άλλοι που πληρώνουνε... Και μέσα στην κρίση πολλά γίνονται και λέγονται να πούμε από τους πονηρούληδες και ξενύχτηδες και πάντα γλεντοκόπους να πούμε πατριώτες μας...Άντε βίβα να πάνε κάτω τα φαρμάκια να πούμε που άπαντες κλαίγονται ότι τάχα πεινάνε και δεν πίνουν και δεν πηδάνε τάχα χαρωπά όπως πρώτα να πούμε.....άντε βίβα. Σας το λέει ο μπεκρής και να κουνάτε την κεφάλα σας στην κρασοποσία να πούμε.. που όλοι μας δουλεύουνε και πεινάλες δεν έχουμε και ας κανουν πως κλαίνε να πούμε....

Aναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου