Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Εικονογραφημένος οδηγός σας δείχνει τι να πείτε για να εκνευρίσετε τους κατοίκους άλλων χωρώνΌταν επισκέπτεσαι μια ξένη χώρα, πρώτη σου προτεραιότητα είναι να την εξερευνήσεις, να ρουφήξεις όσα έχει να σου προσφέρει και να φύγεις γεμάτος νέες γνώσεις και εμπειρίες. Όχι να εκνευρίσεις τους κατοίκους της. Το ίδιο, πάνω κάτω, ισχύει και όταν φιλοξενείς ή γνωρίζεις ένα άτομο από άλλη χώρα.


Όμως, όμως, σε περίπτωση που θέλετε, έστω και από περιέργεια, να δείτε τι είναι αυτό που εκνευρίζει πραγματικά κάποιον που προέρχεται από έναν ξένο τόπο και μια άγνωστη σε εσάς κουλτούρα, υπάρχει πλέον ένας εικονογραφημένος οδηγός για να το καταφέρετε -γιατί αυτό είναι το ίντερνετ, μπορείς να βρεις ακόμη και πράγματα που δεν ήξερες πως θέλεις.

Ο Cale, ο καλλιτέχνης πίσω από το Things In Squares, ένα site με κόμικ, έψαξε (υποθέτουμε) και ανακάλυψε τι είναι αυτό που μπορεί να φέρει στα όριά του τους κατοίκους κάθε χώρας και το απεικόνισε σε μια σειρά αστείων στριπ. Για παράδειγμα, γνωρίζατε πως αν θέλετε να εκνευρίσετε έναν Καναδό, το μόνο που χρειάζεται είναι να του πείτε πως τον περάσατε για Αμερικανό; Ή πως αν σπάσετε στη μέση ένα πακέτο μακαρόνια πριν τα ρίξετε στην κατσαρόλα για να βράσουν, μπορεί να κάνετε έναν Ιταλό να βουρκώσει από τα νεύρα του;

Αυτές και άλλες (καθόλου, ενδεχομένως) χρήσιμες πληροφορίες, παρακάτω.

Υ.Γ.: Δυστυχώς η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, ο Cale όμως γράφει πως θα υπάρξει συνέχεια, οπότε μπορούμε να ελπίζουμε. Μέχρι τότε, ωστόσο, εσείς ποιο πιστεύετε πως είναι το πράγμα που μπορεί να εκνευρίσει όσο τίποτα έναν Έλληνα;
  • Things In Squares
  • Things In Squares
  • Things In Squares
  • Things In Squares
  • Things In Squares
  • Things In Squares

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου