Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 25, 2017

Η μυστηριώδης κυκλική δομή στα Τουρκοβούνια και μια αναπάντεχη ανακάλυψη



Ψάχνοντας απαντήσεις για τον αινιγματικό κύκλο που βρήκαμε στα Τουρκοβούνια ανακαλύψαμε ότι αυτοί που τον δημιούργησαν ίσως είχαν κάτι πολύ μεγαλύτερο στο μυαλό τους ή τουλάχιστον έτσι δείχνει!


Η περίεργη δομή που συναντήσαμε στα Τουρκοβούνια, κοντά στα λατομεία Κέκροπα



Η μυστηριώδης κυκλική δομή δείχνει να είναι άσχετη με τα λατομεία και δείχνει να κατασκευάστηκε μεταγενέστερα! Δεν μοιάζει με ελικοδρόμιο, ούτε με πίστα για ποδήλατα καθώς θα αναρωτηθεί κανείς τι ρόλο μπορεί να έχει και ο μικρότερος κύκλος στο κέντρο του. Στην αναζήτησή μας στο google earth διαπιστώσαμε ότι η δομή υπάρχει τουλάχιστον από το 2001.



Η αινιγματική εσωτερική δομή του κύκλου

Η όλη κατασκευή φαίνεται να είναι από μπετόν και όχι πρόχειρα κατασκευασμένη καθώς είναι τέλεια συμμετρικά. Θα έλεγε κανείς ότι παραπέμπει σε χώρο λατρείας!


Τουρκοβούνια, Λατομεία – Περίεργος σχηματισμός

Όπως μπορούμε να παρατηρήσουμε ο κύκλος είναι τέλεια συμμετρικά φτιαγμένος!



Κάτοψη της κυκλικής δομής από το Google Earth

Παρατηρώντας τη κυκλική δομή από το google earth ήρθαμε σε μια εκπληκτική διαπίστωση αν φυσικά πρόκειται για σύμπτωση!Ενώνοντας τον κύκλο με τους κοντινούς κυκλικούς κόμβους της περιοχής του Ψυχικού δημιουργείται μια ισοσκελή πυραμίδα!



Επεκτείνοντας με νοητές γραμμές από τον κύκλο στα Τουρκοβούνια μέχρι τους κυκλικούς κόμβους του Ψυχικού σχηματίζεται ένα τέλειο γεωμετρικό σχήμα

Το σχήμα του μοιάζει με τρισδιάστατη πυραμίδα – Πολύ περίεργο για να είναι σύμπτωση έχουμε να πούμε εμείς!Οι συντεταγμένες στο Google Earth: 38°00’33.41″ B 23°45’57.55″ E

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου