Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Οι πιο ντροπιαστικές γκάφες που έχουν γίνει στη δουλειά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το γραφείο είναι σίγουρα ένα από τα χειρότερα μέρη για να έχουμε μια... ντροπιαστική στιγμή.

Όταν γίνει κάτι σε δημόσιο χώρο που μπορεί να είναι ντροπιαστικό, τουλάχιστον έχουμε τη δυνατότητα να φύγουμε τρέχοντας και να μην μας ξαναδούν. Αν όπως γίνει κάτι στη δουλεία, σίγουρα δεν έχουμε αυτή την ευχέρεια.

Το YouGov συγκέντρωσε κάποιες από αυτές τις στιγμές, όπως τις αποκάλυψαν κάποιοι από τους πρωταγωνιστές και δημοσιεύουμε τα καλύτερα:
«Σέρβιρα έναν πελάτη γαλοπούλα και τους είπα ότι είχα και δύο ωραία στήθη» (ελπίζουμε να κατάλαβε ο πελάτης ότι εννοούσε της γαλοπούλας)


«Σε τηλεφωνικό κέντρο μίλησα άσχημα για έναν πελάτη, ενώ νόμιζα ότι είχε κλείσει το τηλέφωνο. Δεν το είχε κλείσει» (εντάξει, έχει συμβεί σε όλους μας. Όχι;)

«Έκανα κλύσμα σε λάθος ασθενή» (μη σου τύχει...)

«Μπέρδεψα τη φωτογραφία του νεκρού πατέρα συναδέλφου με τον Φάρατζ, την ημέρα που την είχαν απολύσει» (πολλά τα χτυπήματα)


«Ως αστυνομικός, προσπαθούσα να ανοίξω μια πόρτα που δεν άνοιγε. Έσπασα το παράθυρο για να μπω και μετά κατάλαβα ότι η πόρτα δεν ήταν κλειδωμένη, αλλά άνοιγε προς τα έξω» (θα νιώθαμε μεγάλη ασφάλεια με έναν τέτοιο αστυνομικό)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου