Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

Ολόκληρο νησί της Σκωτίας θα ''σκάψει'' ο Γιούρι Γκέλερ για να βρει... Αιγυπτιακό θησαυρό

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ένα ολόκληρο νησάκι θέλει να ''σκάψει'' ο Γιούρι Γκέλερ, καθώς υποστηρίζει πως εκεί είναι θαμμένος Αιγυπτιακός θησαυρός αμύθητου πλούτου. Το ''Lamb Island'' έχει αγοραστεί από τον ίδιο τον Γκέλερ το 2009, για 30.000 λίρες. Ο γνωστός φυσικός και... ''μένταλιστ'' ισχυρίζεται πως έχει αισθανθεί την παρουσία πολύτιμων μετάλλων στο νησάκι.
Όπως λέει, εκεί έζησε μια εξόριστη πριγκίπισσα της Αιγύπτου πριν 3.500 χρόνια, η οποία έφερε μαζί της και πολύτιμα πράγματα, μεγάλης αξίας. Η πριγκίπισσα αυτή ονομαζόταν Σκότα, και ήταν ετεροθαλής αδερφή του Τουταγχαμών.
''Το νιώθω, είναι εκεί'' δήλωσε ο Γκέλερ σε Σκωτσέζικο κανάλι. Ωστόσο όπως είπε δεν έχει σκοπό να κρατήσει ότι βρει, αλλά θα το δωρίσει στην αρχαιολογική υπηρεσία.
''Θέλω να αποδείξω στους Σκωτσέζους ιστορικούς ότι πάτησαν το πόδι τους Αιγύπτιοι στην Σκωτία, γιατί δεν το πιστεύουν'' προσθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου