Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 30, 2017

"Η μεγάλη τράπεζα και η αδικία που υφίστανται οι άνθρωποι που την πληρώνουν"


Πειραιώς μιά αδίστακτη τράπεζα...

Γνωρίζουμε όλοι τον τρόπο που φέρονται οι τράπεζες στους κακοπληρωτές στους μπαταξηδες [σαφώς και υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πραγματικό πρόβλημα] και πως στους καλοπληρωτές της.
Ψάχνουν να βρούν λύση κουρεύουν χαρίζουν [φυσικά έχουν και την μαγκιά των πελατών με τον Νομο Κατσέλη] κάνουν τα πάντα γιά αυτούς που τους δουλεύουν δεν τους δίνουν φράγκο και δεν μπορούν να τους κάνουν και τίποτα όπως αποδεικνύεται στην πράξη.
Στους ενήμερους στους ανθρώπους που με δυσκολία με στερήσεις προσπαθούν να είναι ενήμεροι κάνουν τους σκληρούς...

Προσωπική εμπειρία δάνειο 220000 τόσα χρόνια αγροτική τράπεζα [φυσικά κυβερνώντες πολιτικοί τοκογλύφοι δεν ρώτησαν τους δανειολήπτες άν τους συνέφερε η εξαγορά μιλλενιουμ αγροτικής απο την απάνθρωπη βάση συμπεριφοράς ΠΕΙΡΑΙΩΣ ] ασφάλιζα το σπίτι που πήρα με δάνειο για αυτά τα χρήματα με τις υπάρχουσες ασφαλίσεις και τόσα χρόνια το δέχονταν.Ξαφνικά φέτος μου ζητούν να το ασφαλίσω και για άλλους κινδύνους και πλέον για 245000 .Μου λέει ο ασφαλιστής μου και για 300000 να το ασφαλίσεις απο την στιγμή που το οίκημα είναι 110 τμ με αντικειμενική 1100 πάνω απο 140000 βαριά δεν πρόκειται να πάρεις ότι κι αν γίνει απο ασφαλιστικη τζάμπα σε βάζουν και πληρώνεις[καθόσον τα ασφαλιστήρια βγαίνουν με τα τετραγωνικά] παραπάνω 40 ευρώ.
Επικοινωνώ με 182838 στην αρχή με στεγαστικα επιετα με ασφάλειες κανείς δεν ήξερε να απαντήσεις πάνε σε κατάστημα πάω δεν ήξεραν κάνε ερώτημα θα σε απαντήσουν σε 15 ημέρες ...μα τους λέω η ασφάλεια ήγει σε 10 ....πλήρωσε κανονικά και μετά βλέπεις!!!


Δεύτερη εμπειρία πιστωτκή της μιλλενιουμ επιτόκιο 18.85 βλέπω επιτίκιο πειραιώς 15.95 παίρνω 182838 μου απαντούν εσείς έχετε κάρτα μιλλενιουμ όπου και υπογράψατε το 15.95 είναι της Πειραιώς....παθαίνω ...συγνώμη η ΠΕΙΡΑΙΩΣ δεν την πήρε και εγώ πλέον έχω κάρτα που λέει Πειραιώς!!!Ναι μα εσείς είχατε υπογράψει μιλλένιουμ......ξανααπαντάει...

Ακόμη και όταν ζήτησα διευκόλυνση για το δάνειο μου πρότειναν επιμήκυνση αλλά και αύξηση του περιθωρίου κέρδους της τραπέζης όλα αυτά όταν σε κάρτα και στεγαστικό είμαι όπως και πολλοι άλλοι κάνοντας το σκατό παξιμάδι ενήμερος και όταν τους λές για τα δις κόκκινα δάνεια τα ληξιπρόθεσμα σου λένε άλλο αυτα΄
Δυστυχώς όλα τα κόμματα άφησαν τους τραπεζίτες εγχώριους και ξένους να κάνουν ότι γουστάρουν και κανένας δικαστής Νόμος η οτιδήποτε άλλο δεν τους φοβίζει δεν τους αποτρέπει.
Άφησαν να κάνουν ότι γουστάρουν με απανθρωπιά σκληρότητα χωρίς ίχνος κατανόησης που έφθασαν τους υπηκόους αυτής της δύσμοιρης φτωχοποιημένης χώρας
Κανείς δεν μπορεί να μας προστατεύσει άσχετα τι λένε διάφοροι οι οποίοι για την κάθε ΒΟΗΘΕΙΑ σου ζητουν τον πατέρα σου και την μάνα σου.

Λύση μέχρι σήμερα δεν βρήκα με την Τράπεζα ΚΡΑΤΟΣ και έτσι συνεχίζω τον γολγοθά μου....
Ραντεβού στις κάλπες

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου