Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 06, 2017

Έπιασε τέσσερις θέσεις πάρκινγκ και έδωσε την πιο γελοία δικαιολογία



Ένας οδηγός στη Βρετανία προκάλεσε σάλο στα social media με το παρκάρισμα του, και η εξήγηση που έδωσε δεν έπεισε κανέναν


Σάλο και ποικίλα σχόλια προκάλεσε σε σελίδα στο facebook, η φωτογραφία ενός αυτοκινήτου που ήταν έτσι παρκαρισμένο με αποτέλεσμα να καταλαμβάνει ούτε μια, ούτε δύο αλλά συνολικά τέσσερις θέσεις πάρκινγκ, εξοργίζοντας όσους ψάχνουν απεγνωσμένα επί αρκετή ώρα για να παρκάρουν.





Μετά τα επικριτικά σχόλια ο ιδιοκτήτης του οχήματος εμφανίστηκε προσπαθώντας να δικαιολογήσει την πράξη του. "Ξεκινήστε και εσείς να ξοδεύετε χιλιάδες λίρες στο αυτοκίνητό σας και τότε θα με καταλάβετε έγραψε. Συγνώμη που δε θέλω ανόητοι να καταστρέψουν την υπερηφάνεια και τη χαρά μου" έγραψε απαντώντας στους επικριτές του.






Ωστόσο η "υπερηφάνεια" και η "χαρά" του δεν είναι κάποιο supercar που ήθελε να το προστατέψει με κάθε τρόπο, αλλά ένα Seat Leon δεκαετίας, που όμοια του πωλούνται πλέον στη Βρετανία προς 9.000 λίρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου