Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 27, 2017

Τρόμος σε λούνα παρκ στο Οχάιο: Έσπασε παιχνίδι-ρόδα εν κινήσει

Το γνωστό παιχνίδι Fireball εμφάνισε δυσλειτουργία με αποτέλεσμα να αποκολληθεί ένα βαγόνι του και να εκτοξευτούν άνθρωποι στον αέρα. Ένας νεκρός, 7 τραυματίες

Η χαρά μετατράπηκε σε τρόμο σε πάρκο αναψυχής της πόλης Κολόμπους στο Οχάιο, όταν ένα από τα παιχνίδια εμφάνισε δυσλειτουργία, με αποτέλεσμα ένα «βαγόνι» του να αποκολληθεί και οι επιβάτες του να εκτοξευτούν στον αέρα.

Κατά το περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε χθες, Τετάρτη ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και επτά τραυματίστηκαν, οι πέντε εκ των οποίων σοβαρά. Τα θύματα «εκτοξεύτηκαν» από το παιχνίδι Fire Ball, έναν πελώριο μηχανισμό που λειτουργεί ως εκκρεμές.

Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι ηλικίες των θυμάτων, ωστόσο, τοπικά ΜΜΕ έγραψαν ότι πρόκειται για νεαρά άτομα, ενδεχομένως και ανήλικους. Ιατρός που παρείχε τις πρώτες βοήθειες στα θύματα δήλωσε πωςι εκτοξεύτηκαν με πολλή φόρα σε μεγάλο ύψος και παρομοίασε τα χτυπήματα που υπέστησαν κατά την πρόσκρουσή τους στο έδαφος με τραύματα από τροχαίο.

Ο κυβερνήτης της πολιτείας, Τζον Κέισιτς, δήλωσε ότι κλείνουν όλα τα πάρκα στο Οχάιο θα κλείσουν προκειμένου να διενεργηθούν νέοι έλεγχοι ασφαλείας.

Πάντως, το συγκεκριμένο πάρκο που λειτουργούσε στο πλαίσιο τοπικής γιορτής, είχε ελεγχθεί πρόσφατα.

Δείτε τη στιγμή του ατυχήματος:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου