Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Η κυρά Βασιλική η δικαστίνα (μετά...της λακ) επισκέφθηκε, λέει, στο πλαίσιο των νέων της καθηκόντων την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η κυρά Βασιλική η δικαστίνα (μετά...της λακ) επισκέφθηκε, λέει, στο πλαίσιο των νέων της καθηκόντων την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, την κυρά Ξένια. Ο σκοπός της επίσκεψης... εθιμοτυπικός. Το ότι συνέπεσε με την αναίρεση που άσκησε η κυρά Ξένια στο απαλλακτικό βούλευμα για τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ (πρόεδρος τότε του Α.Π. ήταν...η κυρά Βασιλική ...σύμπτωση) είναι μια...απλή... σύμπτωση!

Και οι φωνές που ακουγόταν στους διαδρόμους ήταν... από τη χαρά των δυο γυναικών που συναντήθηκαν μετά από καιρό (ολόκληρες...15 ημέρες)!
Υ.Γ. Τη νέα...συνταγή για σάλτσα πέστο πήγε να πάρει η κυρά Βασιλική από την κυρά Ξένια βρε... κακεντρεχείς κι εσείς το κάνατε θέμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου