Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Αδέσποτη σκυλίτσα στη Λαμία θηλάζει γατάκι που κάποιος πέταξε στα σκουπίδια

Ένα συγκινητικό βίντεο που αποδεικνύει για πολλοστή φορά το μεγαλείο της φύσης, αλλά και τη μικρότητα πολλών ανθρώπων, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.Το βίντεο τραβήχτηκε στη Λαμία και δείχνει μια αδέσποτη σκυλίτσα να θηλάζει ένα μικροσκοπικό γατάκι, το οποίο κάποιος έδεσε σε σακούλα και πέταξε στα σκουπίδια για να πεθάνει…

Ευτυχώς, γειτόνισσα έσωσε το γατάκι κι από κει και μετά ανέλαβε η γλυκύτατη σκυλίτσα…

Η κοπέλα που έσωσε το γατάκι ανέβασε και το βίντεο στο Facebook γράφοντας: «Σήμερα το πρωί κατέβηκα να πετάξω τα σκουπίδια στον κάδο όπως κάνω κάθε ημέρα. Όταν άνοιξα τον κάδο αντίκρυσα ένα μικρό γατάκι δεμένο μέσα σε μία σακούλα να νιαουρίζει και να ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια εξαιτίας κάποιου ανεγκέφαλου που το είχε εγκαταλείψει για να βρει τραγικό θάνατο. Όταν το έβγαλα η σκυλίτσα της γειτονιάς μας που τυγχάνει να έχει γεννήσει πρόσφατα ήταν πρόθυμη να θηλάσει το μικρό γατάκι. Ευτυχώς η φύση έχει μεριμνήσει ώστε τα ζώα να είναι πιο τρυφερά από τους ανθρώπους..!!!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου