Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Οι πιο συγκινητικές φωτογραφίες του Κωσταντίνου Μάνου από την παλιά Ελλάδα μας!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Γιος Ελλήνων μεταναστών, ασχολήθηκε από μικρός με τη φωτογραφία. Δεκαεννέα ετών είναι ο επίσημος φωτογράφος της Συμφωνικής Ορχήστρας της Βοστώνης.

Το 1961, επαγγελματίας φωτογράφος στη Νέα Υόρκη, εκδίδει το βιβλίο του Portrait of a symphony και ταξιδεύει στην Ελλάδα.Για τρία χρόνια φωτογραφίζει, σε απομονωμένες περιοχές όλης της Ελλάδος και δημιουργεί το αριστουργηματικό του A GREEK PORTFOLIO. (Βραβείο στην εκθέση βιβλίου Λειψίας. Εκθέσεις στο Ινστιτούτο Τέχνης του Σικάγου και στην Εθνική Βιβλιοθήκη του Παρισιού. Το 1999 εξεδόθη και στην Ελλάδα από το Μουσείο Μπενάκη)

Το 1963 έγινε μέλος του πρακτορείου Magnum.

Από το 1964 ζει και εργάζεται στη Βοστώνη, απ όπου και μας έδωσε μερικές μόνο από τις σημαντικές έγχρωμες φωτογραφίες του στο American Color (1995)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου