Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 26, 2017

Τι πρέπει να κάνεις για να προστατεύσεις το σπίτι σου από δασική πυρκαγιά;

Τι πρέπει να κάνεις για να προστατεύσεις το σπίτι σου από δασική πυρκαγιά;Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στο πλαίσιο της στρατηγικής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τις καταστάσεις
έκτακτης ανάγκης, ετοίμασε δύο νέα ενημερωτικά μηνύματα σε μορφή βίντεο για τις δασικές πυρκαγιές και τους τρόπους προστασίας μας από αυτές.

Τα δύο μηνύματα φέρουν έναν κοινό τίτλο: «Δασικές Πυρκαγιές- Προετοιμάσου» και περιέχουν βασικές οδηγίες προστασίας για την καλύτερη προετοιμασία των ατόμων και των οικογενειών τους απέναντι στις δασικές πυρκαγιές.
Κυριότερα μέτρα προστασίας

Το πρώτο από τα ενημερωτικά μηνύματα παρουσιάζει τα κυριότερα μέτρα προετοιμασίας που μπορούμε να λάβουμε προκειμένου να προστατεύσουμε το σπίτι μας απέναντι στη δασική πυρκαγιά που μπορεί να εξελίσσεται κοντά μας.


Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς

Το δεύτερο ενημερωτικό μήνυμα στοχεύει στην ενημέρωση για τα κυριότερα στοιχεία του Ημερήσιου Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, ο οποίος εκδίδεται καθημερινά κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου με ευθύνη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και ενημερώνει για την επικινδυνότητα εκδήλωσης δασικής πυρκαγιάς ανά την επικράτεια. Το μήνυμα προβάλλει επίσης και τα βασικότερα μέτρα πρόληψης που πρέπει να ληφθούν για τις δασικές πυρκαγιές.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου