Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Έφηβοι από το Μπουρουντί αγνοούνται μετά από τη συμμετοχή τους σε διαγωνισμό ρομποτικής στην ΟυάσινγκτονΜια πολύ περίεργη ιστορία με πρωταγωνιστές έφηβους νέους από το Μπουρουντί βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 18 Ιουλίου κι έχει κινητοποιήσει τις αρχές στη χώρα της Κεντρικής Αφρικής και στην Αμερική.


Όπως αναφέρει στο σχετικό δημοσίευμα το περιοδικό «Time», όλα ξεκίνησαν όταν 6 νέοι, ηλικίας 16 και 17 ετών, μετέβησαν από το Μπουρουντί στην Ουάσινγκτον για να λάβουν μέρος σ' ένα διαγωνισμό ρομποτικής που θα διεξαγόταν στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ. Ο διαγωνισμός τελείωσε κι έκτοτε η τύχη των εφήβων αγνοείται. Υπάρχουν μαρτυρίες που θέλουν τους δύο εκ των έξι να προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα με τον Καναδά, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Αν και δεν υπάρχουν αποδείξεις για το αν οι έφηβοι εσκεμμένα προσπαθούν να μην επιστρέψουν στη χώρα τους, ο πρόεδρος της Μπουρουντιανής κοινότητας στις ΗΠΑ δήλωσε πως ίσως οι νέοι να αναζητούν άσυλο εκτός της πατρίδας τους.

Η αστυνομία έχει κινητοποιηθεί από την πρώτη στιγμή και έχει κοινοποιήσει τις φωτογραφίες των αγνοουμένων στο twitter, ζητώντας τη βοήθεια όσων γνωρίζουν ή έχουν δει κάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου