Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 25, 2017

Αν εσύ δεν θέλεις μία, εμείς ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΙΛΙΕΣ φορές!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πολύς λόγος για την άρνηση του κου Σίγκλετον στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ πρόταση του Δ. Γιαννακόπουλου για επέκταση του συμβολαίου του με ιδιαίτερα αυξημένες αποδοχές και εξαιρετικές προοπτικές (Διαβάστε ΕΔΩ).


Ο αμερικανός είπε ΟΧΙ στην πρόταση, αν και πολλοί θα περίμεναν τη θετική - και μάλιστα ΑΜΕΣΗ - απάντησή του. Προσωπικά ήμουν σχεδόν βέβαιος για την απόφασή του. Γιατί;
Μα γιατί ο αμερικανός, κατά κύριο λόγο, μετά το "συμβάν του πούλμαν" (αποδεδειγμένα, λειτούργησε ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ στην ψυχολογία της ομάδας και το πιστώνεται προσωπικά ο Πρόεδρος - δείτε και τις απόψεις κάποιων, επειδή πολλοί - φίλαθλοι και "δημοσιογραφάρες" - πέσατε πάνω στον Γιαννακόπουλο για την ενέργειά του αυτά... ΕΔΩ και ΕΔΩ), το κράτησε "μανιάτικο" και είχε πάρει την απόφασή του να φύγει ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. Αν υπολογίσουμε και το γεγονός ότι είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΣ, τότε...ο κύβος είχε ριφθεί προ καιρού...Όλα τα υπόλοιπα περί...capital controls made by Tsipras-Skizw ta mnimonia, είναι για τους αδαείς.


Ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ θα είναι πάντα ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ.
ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ο άνθρωπος, ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ. "Ο καλύτερος forward στην Ευρώπη" - συμφωνώ με τον Πρόεδρο...Και ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ, όμως.
Ε, ας τον αφήσουμε να πάει στον υπερόπτη και "θρασύ" (με την "κακή έννοια") ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ "προπονηταρά" στην Χίμκι...στα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑ!


Και μετά, ας πάει στην Κίνα, την εκτός τόπου, χρόνου και νόμου Κίνα, για να παίξει σε...άλλα "ποιοτικά" πρωταθλήματα...


Δ.Χ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου