Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 06, 2017

"Απαράδεκτη Γενική Ταχυδρομική Πιερίας"



Δυστυχώς για άλλη μια φορά...η γενική ταχυδρομική δείχνει τις κακές υπηρεσίες τις με το χειρόδερο δυνατό τρόπο.

Δευτέρα 03/07/17 : Ενημερώνωμαι από τον προμηθευτή με κωδικό αποστολής για την παρ
αγγελία μου, αμέσως επικοινωνώ με τη γενική ταχυδρομική για τον κατά προσέγγιση χρόνο παράδοσης και μου λένε την Τετάρτη 05/07/17 μετά τις 12 το μεσημέρι. Το δέμα περιέχει ηλεκτρολογικό υλικό για το κατάστημα μου.

Τετάρτη 05/07/17 και ώρα 10:00 π.μ. επικοινωνώ με το γραφείο της Κατερίνης και η "ευγενέστατη" κυρία μου λέει ότι θα έχω το δέμα μου ΜΕΧΡΙ τις 14:00

Τετάρτη 05/07/17 και 'ωρα 14:10 τηλεφωνώ στο γραφείο της Κατερίνης για να δω τι απέγινε το δέμα μιας και ο ηλεκτρολόγος περίμενε το ηλεκτρολογικό υλικό.

Η κυρία μου απαντάει ότι το δέμα είναι ογκόδες και θα το έχω αν προλάβει ο διανόμέας μετα τις 17:00. και μου κλεινει το τηλέφωνω στα μούτρα.

Όταν επικοινώνησα με τα κεντρικά η επίσης "ευγενέσταση" κάλυψε την επίσης "ευγενέσταση" συνάδελφο της στην Κατερίνη και μου έκλεισε το τηλέφωνο στα μουτρα. Λίγο πριν με γειώσει και όταν ζήτησα να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο μου είπε ότι αυτή είναι η υπεύθυνη της θέσης της.δυστυχώς για άλλη μια φορά... η γενική ταχυδρομική δείχνει τις κακές υπηρεσίες τις με το χειρόδερο δυνατό τρόπο. 

Δευτέρα 03/07/17 : Ενημερώνωμαι από τον προμηθευτή με κωδικό αποστολής για την παρ αγγελία μου, αμέσως επικοινωνώ με τη γενική ταχυδρομική για τον κατά προσέγγιση χρόνο παράδοσης και μου λένε την Τετάρτη 05/07/17 μετά τις 12 το μεσημέρι. Το δέμα περιέχει ηλεκτρολογικό υλικό για το κατάστημα μου. Τετάρτη 05/07/17 και ώρα 10:00 π.μ. επικοινωνώ με το γραφείο της Κατερίνης και η "ευγενέστατη" κυρία μου λέει ότι θα έχω το δέμα μου ΜΕΧΡΙ τις 14:00 

Τετάρτη 05/07/17 και 'ωρα 14:10 τηλεφωνώ στο γραφείο της Κατερίνης για να δω τι απέγινε το δέμα μιας και ο ηλεκτρολόγος περίμενε το ηλεκτρολογικό υλικό. Η κυρία μου απαντάει ότι το δέμα είναι ογκόδες και θα το έχω αν προλάβει ο διανόμέας μετα τις 17:00. και μου κλεινει το τηλέφωνω στα μούτρα. Όταν επικοινώνησα με τα κεντρικά η επίσης "ευγενέσταση" κάλυψε την επίσης "ευγενέσταση" συνάδελφο της στην Κατερίνη και μου έκλεισε το τηλέφωνο στα μουτρα. Λίγο πριν με γειώσει και όταν ζήτησα να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο μου είπε ότι αυτή είναι η υπεύθυνη της θέσης της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου