Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 30, 2017

Βίντεο: Μεθυσμένοι τουρίστες επιτίθενται σε γνωστό μοντέλο στη Μύκονο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Αμερικανίδα Joana Krupa βρέθηκε στο Nammos για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τον Έρος Ραματζότι όπου όπως καταγγέλλει
έπεσε θύμα επίθεσης μπροστά στους άνδρες της ασφάλειας, που παρέμειναν άπραγοι


Για αδυναμία διαχείρισης μιας κρίσιμης κατάστασης και απραξία καταγγέλλει Αμερικανίδα μοντέλο και ηθοποιός του υπεύθυνους του Nammos στη Μύκονο. Όπως αναφέρει η Joana Krupa, ήρθε αντιμέτωπη με ομάδα μεθυσμένων τουριστών που λίγο έλειψε να βιαιοπραγήσουν σε βάρος της και της παρέας της.

Το περιστατικό όπως όλα δείχνουν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της συναυλίας που παρέθεσε στο νησί των ανέμων ο Αντώνης Ρέμος, μαζί με τον Έρος Ραματζότι. Όπως ισχυρίζεται η πολωνικής καταγωγής Krupa, άνθρωποι της ασφάλειας βρίσκονταν στο σημείο, όμως επέλεξαν να μην παρέμβουν.





"Δυστυχώς οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων" γράφει σε ανάρτησή της στο instagram όπου δημοσιεύει βίντεο από το χώρο του μυκονιάτικου μαγαζιού την ώρα της διένεξης. "Μια ομάδα μεθυσμένων βαρβάρων από το Πουέρτο Ρίκο μας επιτέθηκαν και ένας από αυτούς έπιασε τον φίλο μου από το λαιμό και φώναξε: "Μην τα βάζεις μαζί μου γιατί θα σε σκοτώσω". Όλα αυτά μπροστά στο προσωπικό και τους σεκιούριτι. Φυσικά κανείς δεν αντέδρασε. Ευχαριστώ Nammos για την ασυνήθιστη εμπειρία.
Σε κάθε περίπτωση, από τις λοιπές αναρτήσεις του μοντέλου αντιλαμβάνεται κανείς πως το νησί των ανέμων ήταν και θα παραμείνει τοπ επιλογή της.


Η 38χρονη Krupa γεννήθηκε στη Βαρσοβία της Πολωνίας και μετακόμισε με τους γονείς της στο Ιλινόις των ΗΠΑ όταν ήταν μόλις 5 ετών. Συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας στις ΗΠΑ και αλλού, ενώ το MAXIM την χαρακτήρισε μια από τις 100 πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο. Επιλέχτηκε ως μοντέλο της χρονιάς το 2004 - 2005 από το γερμανικό MAXIM, ενώ με τη δύση της καριέρας της στον κόσμο της μόδας, έκανε σειρά εμφανίσεων σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως το Dancing With The Stars.

Η Krupa έχει συμμετάσχει και στον κινηματογράφο, στην ταινία "Max Havoc: Η κατάρα του δράκου", ενώ από το 2010 είναι η οικοδέσποινα της πολωνικής εκδοχής του Top Model.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου