Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 09, 2017

Έβαλαν παράθυρο στο φέρετρό του, γιατί ήταν κλειστοφοβικός

Μια και ο εκλιπών ήταν κλειστοφοβικός και δεν του άρεσαν οι νεκροφόρες, η σύζυγός του αποφάσισε να σχεδιάσει την κηδεία του αναλόγως. Έτσι γεννήθηκε και η ιδέα της ποδηλατο-νεκροφόρας. Ό, τι πιο απίθανο έχετε ακούσει σε ένα βίντεο


Μια διαφορετική κηδεία τελέστηκε πριν λίγες μέρες στη Βρετανία, καθώς η σύζυγος ενός 49χρονου, που πέθανε από καρκίνο στο πάγκρεας, αποφάσισε να κανονίσει την όλη διαδικασία βάσει όσων φόβιζαν και άρεσαν σε αυτόν. Έτσι, λοιπόν, το φέρετρο είχε παράθυρο ενώ η μεταφορά του δεν έγινε με νεκροφόρα αλλά με ποδήλατα.


Ο 49χρονος ήταν κλειστοφοβικός και όπως δήλωσε η σύζυγός του "δεν του άρεσε η ιδέα να είναι σε ένα κουτί, φοβόταν. Δεν του άρεσαν, επίσης, οι νεκροφόρες, οπότε όταν ήρθε η ώρα της κηδείας του, ήθελα να είναι κάτι που θα το ήθελε".

Και συνέχισε: "Το φέρετρό του είχε ένα παραθυράκι για να βλέπει τον γαλάζιο ουρανό, τον ήλιο και τα πουλιά, καθώς περνούσαμε από την ύπαιθρο".

Τον ρόλο της νεκροφόρας έπαιξε μια ειδική κατασκευή με ποδήλατα, τα οποία οδηγούσαν τα παιδιά του εκλιπόντος και ακολουθούσαν στενοί φίλοι του νεκρού με τα ποδήλατά τους, παραπέμποντας στις βόλτες με ποδήλατα που λάτρευε να κάνει ο 49χρονος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου