Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 09, 2017

Κόλαση για Πατρινή τραγουδίστρια, που είδε να την «πουλάνε» στο internet (ΦΩΤΟ)



Ούτε στους εφιάλτες της δεν είχε δει αυτό που έπαθε η γνωστή λαϊκοδημοτική τραγουδίστρια πατρινής καταγωγής , όταν διαπίστωσε εντελώς τυχαία, ότι φιγουράρει σε site εύρεσης σεξουαλικού συντρόφου και μάλιστα επί πληρωμή


Σε μία κλειστή κοινωνία, όπως η Πάτρα, τα νέα -ιδίως τα πιπεράτα- διαδίδονται εύκολα, οπότε γρήγορα έφτασαν και στα αυτιά της , η οποία έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της.

Για να προλάβει τα χειρότερα, η Νατάσα Λιακοπούλου έκανε αναρτήσεις σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης διαψεύδοντας τις φήμες ή τις δημοσιεύσεις του δράστη. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται : «ΒΡΕΘΗΚΑ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ! ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!»

Με έκδηλη την οργή και την απογοήτευση της που βάλλεται τόσο απροκάλυπτα, το σίγουρο είναι πως το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη και μόνο. Πιο ειδικά, σύμφωνα με τα λεγόμενα της καταγγέλλουσας στο «PatrasGossip», ο συνήγορος της θα προβεί σε μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων , ενώ είναι θέμα χρόνου να βρεθούν αυτοί που ευθύνονται για την διαπόμπευση της.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου