Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 05, 2017

Βίντεο-σοκ: Έφηβη μετέδωσε μέσω livestream το τροχαίο που τη σκότωσε

Μια έφηβη εστεμμένη καλλιστείων στην Ουκρανία μετέδωσε μέσω livestream τον θάνατο της σε τροχαίο, καθώς έπινε αλκοόλ με μια φίλη της, που ήταν στο τιμόνι.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Mail, η 16χρονη Σοφία Μαγκέρκο και η Ντάσα Μεντβέντεβα, 24 ετών, κατανάλωναν αλκοόλ όταν το αυτοκίνητο τους έπεσε πάνω σε στύλο φωτισμού.
Sofia (left), 16, and Dasha Medvedeva (right), 24, were driving at speed and drinking alcohol when their BMW car smashed head-on into a lamppost
Η Σοφία, νικήτρια σε τοπικό διαγωνισμό ομορφιάς στην πόλη της, το Ίζιουμ, σκοτώθηκε επί τόπου. Η φίλη της, που ήταν στο τιμόνι, πέθανε ενώ μεταφερόταν στο νοσοκομείο.
Horrifying photos showed the aftermath of the crash, after the BMW they were driving at speed went headfirst into a lamp post
Στο βίντεο φαίνονται τα δύο κορίτσια να πίνουν από μπουκάλι, λέγοντας πόσο πολύ απολαμβάνουν τη ζωή, δευτερόλεπτα πριν το δυστύχημα. Στο τέλος του ακούγεται ο ήχος της σύγκρουσης, πριν χαθεί η εικόνα.
Sofia, winner of a local beauty contest in her home city of Izyum, was killed immediately
Δείτε το βίντεο από τη Daily Mail:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου