Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Κυριακή, 30 Ιουλίου 2017

ΣΥΡΙΑ: ΤΑΓΜΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΓΚΕΙ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΜΕ ΡΟΖ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ (PHOTOS)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Μια ένοπλη πολιτοφυλακή που απαρτίζεται από αναρχικούς ομοφυλόφιλους πήρε τα όπλα για να πολεμήσει τους τζιχαντιστές στη Συρία και να πάρει εκδίκηση για τις εκτελέσεις γκέι στις περιοχές που ελέγχει το λεγόμενο «Ισλαμικό Κράτος».

Έμβλημα του TQILA (The Queer Insurrection and Liberation Army) είναι ένα καλάσνικοφ σε ροζ φόντο.

Μέλη της πολιτοφυλακής αυτής που φορούσαν ροζ και μπλε μαντήλια πόζαραν μάλιστα αυτή την εβδομάδα με μια σημαία ουράνιο

τόξου του κινήματος ΛΟΑΤΚΙ στη Ράκα κι ένα πανό που έγραφε : «Αυτοί οι που@@@δες σκοτώνουν φασίστες».

Οι φανατικοί τζιχαντιστές του ISIS εκτέλεσαν εκατοντάδες ομοφυλόφιλους πετώντας τους από τις στέγες κτιρίων στις περιοχές που κατέλαβαν στη Συρία και το Ιράκ.

Στην ανακοίνωσή του ο ΤQILA αναφέρει: «Δεν μπορούσαμε να παρακολουθούμε αμέτοχοι τις εικόνες ομοφυλοφίλων, που τους πετούν από τις στέγες και τους λιθοβολούσαν έως θανάτου.

Επιδιώκουμε να σπάσουμε το δυαδικό φύλο και να προωθήσουμε την γυναικεία επανάσταση καθώς και την ευρύτερη σεξουαλική επανάσταση του φύλου και της σεξουαλικότητας.»
Η πολιτοφυλακή αυτή είναι μια από εκείνες που μάχονται στο πλευρό των κουρδικών δυνάμεων για την κατάληψη της Ράκα, της de facto πρωτεύουσας του «Ισλαμικού Κράτους» στη Συρία. Τα μέλη της λένε ότι αποτελούν μέρος της Διεθνούς Επαναστατικής Λαϊκής Αντάρτικης Δύναμης (IRPGF), ενός συνασπισμού ξένων μαχητών.


Ο Χεβάλ Ροτζιλατ, εκπρόσωπος του IRPGF είπε χθες: «πολλοί από τους συντρόφους μας είναι μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ. Ήδη πολεμούμε στη Ράκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου