Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 08, 2017

Ρόδος: Έκαναν δημόσια έρωτα πάνω σε τραμπολίνο [pic]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ανέβηκαν στον πιο ψηλό βατήρα και εκεί έκαναν πράξη την φαντασίωσή τους. Ο φωτισμός που υπήρχε δεν κράτησε τίποτα κρυφό...

Το πιο... απίθανο μέρος, επέλεξε για να κάνει δημόσια έρωτα ένα νεαρό ζευγάρι χθες τα ξημερώματα στο νησί της Ρόδου! Κολύμπησαν από την παραλία του Έλλη και αφού έφθασαν στο τσιμεντένιο τραμπολίνο που υπάρχει μέσα στη θάλασσα σε απόσταση 30 περίπου μέτρων από την ακτή, ανέβηκαν σε αυτό, προχώρησαν μέχρι τον πιο ψηλό βατήρα και εκεί έκαναν πράξη την φαντασίωσή τους.


Όλα έγιναν στη 01.30 τη νύχτα της 7ης Ιουλίου και έγινε αντιληπτό από δεκάδες διερχόμενους τουρίστες και κατοίκους του νησιού, που εκείνη την ώρα κινούνταν στην παραλιακή περιοχή ανάμεσα στο Έλλη και το Ενυδρείο! Σημειώνεται ότι τα βράδια, το τραμπολίνο φωτίζεται κι έτσι οι ερωτικές περιπτύξεις του ασυγκράτητου ζευγαριού ήταν αποκαλυπτικές σε όλες τους τις διαστάσεις. Διήρκεσε δε σύμφωνα με μαρτυρίες τουλάχιστον 20 λεπτά!




Δεν είναι η πρώτη φορά που στο νησί της Ρόδου, από το οποίο περνούν για να κάνουν τις διακοπές τους πάνω από 2.500.000 τουρίστες κάθε χρόνο, παρατηρούνται τέτοιου είδους εικόνες, αλλά σίγουρα ήταν η πρώτη φορά που ως τόπος... ακολασίας, επελέγη η κορυφή του τραμπολίνο.


Πηγή: rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου