Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 23, 2017

Η απατημένη σύζυγος γέμισε καυτερές πιπεριές την ερωμένη στο επίμαχο σημείο! (pics)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Έναν τραγικό τρόπο βρήκε μια απατημένη σύντροφος για να τιμωρήσει την ερωμένη του συζύγου της, που την έπιασε τσακωτή να κάνει σεξ μαζί του, στην επαρχία Τάι Νγκουγιέν, του βορειοανατολικού Βιετνάμ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail η 23χρονη Λι Χάνελ, που είναι έγκυος στον τρίτο μήνα, δεν δίστασε να οργανώσει ολόκληρη… επιχείρηση για να κάνει τσακωτό τον σύζυγό της με την ερωμένη του.



Μπούκαρε μαζί με τέσσερις φίλες της στο δωμάτιο, ακινητοποίησαν την κοπέλα και άρχισαν να τις βάζουν καυτερές πιπεριές στα γεννητικά της όργανα.



Οι φωτογραφίες κάνουν ήδη το γύρο του κόσμου, ενώ προκαλεί αίσθηση το γεγονός πως από την πλευρά της άτυχης κοπέλας που υπέστη τα βασανιστήρια, δεν υπήρξε επίσημη καταγγελία προς τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα όμως με τους υπεύθυνους, σε αυτή την υπόθεση μπορούν να της απαγγείλουν κατηγορίες χωρίς να γίνει καταγγελία.



Ο δικηγόρος Τζιάνγκ Χονγκ Θαν, δήλωσε: «Είναι απαραίτητο να μοιραστείτε και να συμπάσχετε με την ψυχολογική κατάσταση της συζύγου, αν πράγματι η γυναίκα που έπεσε θύμα έχει βλάψει την ευημερία μιας οικογένειας. Ωστόσο, μια τέτοια πράξη και η δημοσίευσή της στο διαδίκτυο, είναι σημάδι ταπείνωσης των άλλων ανθρώπων. Αν οι καυτερές πιπεριές προκαλέσουν τραυματισμό στα γεννητικά όργανα της γυναίκας, σύμφωνα με το άρθρο 104 του Ποινικού Κώδικα, η σύζυγος μπορεί να υποστεί κυρώσεις και πρόστιμο ύψους 140 ως 200 δολαρίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου