Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 05, 2017

Τα Public ζητούν προσωπικό για ...ένα μήνα - και τρώνε (άγριο) κράξιμο!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Νέες θέσεις εργασίας άνοιξε η γνωστή αλυσίδα Public. Και πού είναι το περίεργο; Δεν πρόκειται για προσλήψεις με συμβάσεις αορίστου χρόνου ή για διάστημα ενός έτους ή έστω 6 μηνών. Η εταιρία αναζητά εργαζομένους για την περίοδο έναρξης της νέας Σχολικής Χρονιάς.
Δηλαδή, την περίοδο Αυγούστου-Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, η εταιρία δημοσίευσε την εν λόγω αγγελία στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, αναφέροντας:

#JobΑlert στα Public, αναζητούμε εποχικό προσωπικό για την περίοδο έναρξης της νέας Σχολικής Χρονιάς. Η εργασία αφορά την περίοδο Αυγούστου-Σεπτεμβρίου. Σε ενδιαφέρει; Μπες εδώ και στείλε μας online το βιογραφικό σου, σημειώνοντας την επιθυμητή σε εσένα περιοχή εργασίας.

Υπάρχει μάλιστα και φωτογραφία με τη φράση «Ευκαιρίες καριέρας».

Επειδή όμως, όπως είναι λογικό, οι καριέρες δεν χτίζονται μέσα σε περίπου 1 μήνα, ακριβώς κάτω από την ανάρτηση, ξεκίνησε ένα ιδιαίτερο τρολάρισμα από τους χρήστες.
«Έναν ολόκληρο μήνα; Που να πρωτοξοδεψουμε τον μισθό», «Βιογραφικό βαρβάτο και «Ευκαιρίες καριέρας με το εποχικό δεν κολλάει ... δεν κολλάει dear» είναι μερικά από τα σχόλια.
"Με τι μισθό; 500ευρώ; Αν δεν σέβεστε τους εργαζομένους σας, δεν θα σας σέβονται και οι πελάτες σας. Αυτή η ανάρτηση είναι αρνητική διαφήμιση για σας. Αν ψάχνετε μπακάληδες για 1 μήνα των 500ευρώ, τα μαγαζιά σας σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν. Φιλικά, Ιωάννης Γκ."
"Όταν θέλεις να λέγεσαι Μεγάλη εταιρία, δεν "μπαλώνεσαι" με εποχικό προσωπικό. Φροντίζεις τους υπαλλήλους σου και έτσι φροντίζεις και τους πελάτες σου".

Επίσης αρκετά σχόλια έχουν διαγραφεί!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου