Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Μπαμπάς τρολάρει την κόρη του τραβώντας τις ίδιες sexy selfies με εκείνη και κερδίζει 139.000 followers στο ΙnstagramΣτα...χρόνια του Instagram, είμαστε όλοι φυσικά εξοικειμένοι με τον όρο sexy selfie. Η κόρη του χρήστη Chris Burr Martin, Cassie βγάζει και ανεβάζει πολλές τέτοιες φωτογραφίες και ο πατέρας της, που όπως φαίνεται παρακολουθεί τον λογαριασμό της πολύ στενά αποφάσισε να την τρολάρει.


Πώς; Βγάζοντας και αυτός selfie στην ίδια στάση, με το ίδιο ύφος, το ίδιο (περίπου) μακιγιάζ και συχνά με τα ίδια ρούχα με την κόρη του. Η «δουλειά» που κάνει είναι μελετημένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια όπως πχ τα τατουάζ.

Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό ενώ ο μπαμπάς και κωμικός από την Ουάσινγκτον και πλέον ο λογαριασμός του στο Ιnstagram αριθμεί περί τους 139.000 followers, αριθμός μάλιστα διπλάσιος από τους followers που έχει ο κόρη του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου