Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 07, 2017

Η Sophie Turner πριν από το Game of Thrones δεν ήξερε ότι οι άνθρωποι κάνουν στοματικό σεξ

Η Sophie Turner, γνωστή σε όλους μας και ως Sansa Stark, ήταν 15 χρονών όταν βγήκε στον αέρα το πρώτο επεισόδιο του Game of Thrones, στις 17 Απριλίου 2011. Οπότε είναι λογικό να μην ήξερε πολλά πράγματα σχετικά με το σεξ σε εκείνη την ηλικία.

Σε συνέντευξη που έδωσε η ίδια στη Sunday Times, ανέφερε ότι η πρώτη φορά που έμαθε κάποια πράγματα γύρω από το σεξ ήταν μέσα από το σενάριο του Game of Thrones.

«Η πρώτη φορά που έμαθα για το στοματικό σεξ ήταν αφού το διάβασα στο σενάριο και σκέφτηκα: “Ουάου! Το κάνει αυτό ο κόσμος;”Αυτό είναι συναρπαστικό!», είπε στη συνέντευξη.

Επιπλέον, μίλησε για το πως είναι να μεγαλώνει κανείς στα φώτα της δημοσιότητας, ενώ διανύεις την εφηβεία σου.

«Συχνά απογοητεύεται [ο κόσμος] όταν με βλέπει έξω με αθλητικά και με ένα σακίδιο στην πλάτη. Είναι λίγο ενοχλητικό για εκείνος», είπε ηTurner.

«Όποτε βγαίνω έξω και διασκεδάζω και πίνω, έρχονται άνθρωποι και μου λένε: “Χμμμ, δεν αρμόζει αυτό σε μία κυρία, έτσι;”. Δηλαδή τι πρέπει να κάνω; Αυτή είμαι. Δεν πρόκειται να κάτσω σπίτι και να φοράω φορέματα και να ανάβω κεριά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου