Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

Ποια διάσημη τραγουδίστρια θέλει ο Τούρκος παραγωγός στο Survivor 2; Η πρόταση-μαμούθΟ Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali ετοιμάζει πυρετωδώς το Survivor 2 και ψάχνει τους παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα των Διασήμων.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Spirto, ο μεγάλος καημός του Τούρκου παραγωγού είναι η μια διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια και κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να εξασφαλίσει το “ναι” της. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η τραγουδίστρια έχει στα χέρια της μια πρόταση-μαμούθ για να δοκιμάσει την τύχη της στο reality επιβίωσης.


Ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali ετοιμάζει πυρετωδώς το Survivor 2 και ψάχνεει τους διάσημους παίκτες του.

Εκείνη όμως που θέλει οπωσδήποτε να την έχει στο ριάλιτι είναι η Πάολα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto.

«Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Spirto, ο μεγάλος καημός του Τούρκου παραγωγού είναι η Πάολα και κάνει ότι περνά από το χέρι του για να εξασφαλίσει το “ναι” της. Το εγχείρημα είναι χωρίς αμφιβολία πάρα πολύ δύσκολο, όμως ο Acun Ilicali δηλώνει αποφασισμένος να στείλει την Πάολα στον Άγιο Δομίνικο. Κάτι που κατάλαβε και η ίδια η τραγουδίστρια στην πρόσφατη επαφή της με τον Τούρκο παραγωγό.Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες λοιπόν, έχει στα χέρια της μια πρόταση-μαμούθ για να δοκιμάσει την τύχη της στο ριάλιτι επιβίωσης. Μια πρόταση που πολύ δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να αρνηθεί. Η αλήθεια είναι ότι η τραγουδίστρια αιφνιδιάστηκε από την πρόταση. Ο αιφνιδιασμός έγινε ακόμα μεγαλύτερος όταν είδε το ποσό που της πρόσφερε ο Acun Ilicali.

Βέβαια, από τη σκέψη μέχρι το οριστικό “ναι” υπάρχει μεγάλη απόσταση. Και οι ενδοιασμοί της Πάολας είναι σοβαροί. Άλλος στη θέση της ακούγοντας τα ποσά που… ζαλίζουν θα δέχονταν χωρίς δεύτερη κουβέντα, ωστόσο, εκείνη παρουσιάζει διστακτική για δύο βασικούς λόγους. Ο πρώτος είναι ότι θα βρίσκεται στις πίστες της Αθήνας, αφού έχει κλείσει σε μαγαζί τον χειμώνα και ο δεύτερος έχει να κάνει με το κατά πόσο η συμμετοχή της στο ριάλιτι θα κάνει καλό στην καριέρα της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου