Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 06, 2017

Τρέμε Survivor: Το Epsilon ανακοίνωσε το 'Survival Secrets'


Το ριάλιτι επιβίωσης του Epsilon φιλοδοξεί να αποτελέσει το αντίπαλο δέος του Survivor και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Κουρούτα του Νομού Ηλείας. Αλήθεια


Αρχικά ξεκίνησε σαν φήμη που κυκλοφορούσε στους τηλεοπτικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους, ότι τάχα το Epsilon TV ζήλεψε την επιτυχία του Survivor του ΣΚΑΪ και σκεφτόταν να εισαγάγει το δικό του ριάλιτι επιβίωσης.





Και να που ξαφνικά σήμερα, Πέμπτη, η φήμη έγινε είδηση και το κανάλι δημοσίευσε το πρώτο teaser trailer της νέας του εκπομπής με τίτλο 'Survival Secrets".

Δείτε το τρέιλερ:



Όπως όλα δείχνουν, το Epsilon ψάχνει να βρει τον δικό του Ντάνο και τον δικό του μάνατζερ ράγκμπι για να τους ρίξει στην εξωτική Κουρούτα να πεινάσουν και αγωνιστούν... Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί περαιτέρω λεπτομέρειες για τη μορφή της εκπομπής και κατά πόσο αυτή θα διαφοροποιείται από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.



Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι όπως η ιδέα μοιάζει "δανεική", έτσι δανεικό δείχνει να είναι και το τραγούδι του τρέιλερ, το οποίο θυμίζει τρομακτικά το βασικό μουσικό θέμα της ταινίας Wonder Woman...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου