Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του .

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Το Survivor προκαλεί ταραχή στον Μπουτάρη -“Καραγκιόζης”, Ψινάκης & Γαβαλάς

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Μετά την Πατούλαινα που πήγε στο Survivor,αυτή τη φορά ήταν η σειρά του δημοφιλούς ριάλιτι να κάνει την εμφάνισή του ενώπιον αυτοδιοικητικών, προκαλώντας …
σεισμό. Και μάλιστα, για την ακρίβεια, έφτανε ένας (πρώην) παίκτης του, ο Ορέστης Τσάνγκ, ώστε να δημιουργηθεί πανδαιμόνιο στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για τον τουρισμό στην πόλη. Η παρουσία του ελληνο-κινέζου επιχειρηματία στο πάνελ προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δημοτικού συμβούλου της «Ανοιχτής Πόλης» Γιώργου Αβαρλή, ο οποίος επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο Τουρισμού Σπύρο Πέγκα για την επιλογή του που, όπως είπε, είχε ως στόχο να βοηθήσει τον δήμο στην διείσδυσή του στην Κίνα. Μάλιστα, χαρακτήρισε «καραγκιόζη» τον Τσανγκ, προσθέτοντας με έμφαση: «Βάζουμε παίκτες του Survivor στα πάνελ. Αλλά βέβαια τι να περιμένεις, όταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαριεντίζεται με τον Ψινάκη και τον Γαβαλά», κατέληξε ο κ. Αβαρλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου