Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Καλοκαίρι κάτω απ’ τα "ευκάλυπτα" της Αμφιλοχίας! (Tου Βαγγέλη Διγώνη)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πρωινοί περίπατοι μέχρι τον Πετρονίκο και απέναντί μας ολόκληρη η Αμφιλοχία να καθρεφτίζεται στον Αμβρακικό.

Στη βόρεια είσοδο της πόλης ορθώνονται μια σειρά από πανύψηλους ευκαλύπτους που στον πεζόδρομό τους βλέπουμε ανθρώπους κάθε ηλικίας να κάνουν την βόλτα τους. Μαζί με πολλά πεύκα απλώνουν μια ευεργετική σκιά για τις καλοκαιρινές μας βόλτες ή ακόμη και τις βουτιές μας στα βράχια ακριβώς από κάτω.

Αυτό το περίπου ένα χιλιόμετρο πεζόδρομου κάτω από τους ευκαλύπτους είναι κατάλληλο για βόλτες, πικ νικ, βουτιές αλλά και πανοραμικές φωτογραφίες της Αμφιλοχίας.
Ενώ ο χώρος είναι ό,τι πρέπει για υπαίθρια άθληση, τη νέα μόδα των πόλεων.

Δεντροστοιχία με ευκαλύπτους υπάρχει και στην απέναντι, δυτική είσοδο της Αμφιλοχίας που οδηγεί στην νέα πλαζ, που όμως στερείται ασφαλούς πεζόδρομου. Ενώ και στις δύο πλευρές οι ευκάλυπτοι σήμερα έχουν περίπου το ένα τρίτο του ύψους τους και είναι μια από τις χαρακτηριστικές εικόνες που αντικρίζουν όσοι έρχονται στην πόλη κινούμενοι από Άρτα και Βόνιτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου