Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 19, 2017

Αναβρασμός στα δικαστήρια Αγρινίου - Διαδηλωτές επιχειρούν να ακυρώσουν πλειστηριασμούς [video]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Μεγάλη ένταση στα δικαστήρια Αγρινίου κατά τη διάρκεια πλειστηριασμών...


Μέλη κινημάτων αλλά και οργανώσεων κατά των πλειστηριασμών βρίσκονταν στη δικαστική αίθουσα για να μην επιτρέψουν για γίνουν οι πλειστηριασμοί.

Μετά τον πλειστηριασμό στο Μεσολόγγι, την περασμένη Τετάρτη που ματαίωσαν με την αγωνιστική τους παρουσία συλλογικότητες, ενεργοί πολίτες και πολλά μέλη της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, σειρά πήρε σήμερα το Αγρίνιο, όπου παραβρίσκεται και ο εμπορικός σύλλογος.
Τρεις πλειστηριασμοί επαγγελματικής στέγης Αγρινιωτών, ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, Τετάρτη στις 19 Ιούλη, στις 15:30’ στα Δικαστήρια Αγρινίου και ακολουθούν άλλοι οκτώ στις 26 Ιούλη 2017!

«Οι πλειστηριασμοί δεν είναι αποτέλεσμα κακοπληρωτών πελατών των τραπεζών και του Δημοσίου κι αυτό το γνωρίζουν οι πάντες! Είναι αποτέλεσμα της μνημονιακής λεηλασίας, που έχει κάνει εφιαλτική τη ζωή των Ελλήνων!Η μόνη ελπίδα για να σωθεί η λαϊκή περιουσία είναι ο συντονισμένος μαζικός αγώνας των πολιτών ενάντια στους πλειστηριασμούς από τις τράπεζες και το Δημόσιο! Οι συμπολίτες που δοκιμάζονται και κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους ή τα καταστήματά τους οφείλουν σταθερά και δυναμικά να πλαισιώσουν το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς κι όχι μόνο στις ατομικές τους περιπτώσεις!» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι διαδηλωτές .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου