Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 19, 2017

Η φωτογραφία του ποδηλάτη με τα πρησμένα πόδια μετά τον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας που έγινε viral



Ο αθλητισμός σε επίπεδο πρωταθλητισμού δεν είναι εύκολη υπόθεση και αυτό το έχουν επιβεβαιώσει κατά καιρούς διάφοροι ενεργοί όσο και «συνταξιοδοτημένοι» πρωταθλητές, διαφόρων αθλημάτων.

Ίσως, όλες αυτές οι μαρτυρίες να συνοψίζονται στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο instagram ο Πολωνός ποδηλάτης, Pawel Poljanski, ο οποίος έλαβε μέρος στον Ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας, ολοκληρώνοντας 16 από τα συνολικά 20 ετάπ της διοργάνωσης.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία απεικονίζει τα πόδια του Poljanski πρησμένα και καταπονημένα, με τις φλέβες του να είναι εξαιρετικά διογκωμένες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ABC, το φαινόμενο αυτό οφείλεται στο γεγονός πως οι ποδηλάτες υφίστανται διπλάσια ροή αίματος στα πόδια τους, σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο τυπικό αθλητή, όπως αναφέρει ο Dr Bradley Launikonis, από το πανεπιστήμιο Βιοϊατρικής του Queensland.«Μετά από 16 ετάπ, νομίζω πως τα πόδια μου μοιάζουν λίγο κουρασμένα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Pawel Poljanski.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου