Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 16, 2017

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας θα παρουσιάσει το X-FACTOR


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Φυσικά και ο Πρόεδρος Πάκης δεν θα συμμετείχε την Eκδήλωση για την Ηριάννα. Ως θεσμός έχει πολύ πιο σοβαρά καθήκοντα να ασχοληθεί. Για κακή του τύχη τη μέρα που ο Σάκης και η Κάτια παντρευόντουσαν, ο Πάκης δεν μπορούσε να παρευρεθεί στον γάμο γιατί είχε κάποιες άλλες ανειλημμένες υποχρεώσεις. Αυτό υπήρξε οδυνηρό για τον Πρόεδρο Πάκη και με κάποιο τρόπο έπρεπε να επουλωθεί αυτή η πληγή που ταλάνιζε το είναι του. Δεν μπορούσε και ο ίδιος να χωνέψει αυτή την τραγική σύμπτωση των ανειλημμένων που του στέρησαν την δυνατότητα να παρευρεθεί στον γάμο του ζεύγους που αποφάσισε να παντρευτεί αφού απέκτησαν πρώτα 3 παιδιά.



Προφανώς έτσι κάνουν oι celebrities του βεληνεκούς του Σάκη και ξοπίσω τους ακολουθούν οι θεσμοί της Κολομβίας των Βαλκανίων για μια τζούρα δημοσιότητας. Κολομβία είναι αυτή. Πρέζες δημοσιότητας συντηρούν τους σεβάσμιους θεσμούς της. Κάπως έτσι ο Σάκης και η Κάτια συνάντησαν το Προεδρικό Μέγαρο τον Πάκη που προφανώς δεν έχει να κάνει και τίποτε άλλο πιο σοβαρό στη ζωή του. Μάλιστα η επίσκεψη δεν είχε μόνο εθιμοτυπικό χαρακτήρα αλλά ο Σάκης κάλεσε τον Πάκη να παρουσιάσει για μια μοναδική βραδιά (η αίθουσα κλιματίζεται) το X-Factor.


O Πάκης αποδέχθηκε ασθμαίνοντας την πρόταση.



Ιόλη Πιερίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου