Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων .

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Χριστιανός Παλαιστίνιος σκότωσε την 17χρονη κόρη του γιατί είχε σχέση με μουσουλμάνο Παλαιστίνιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ο χριστιανός πατέρας έφτασε στον φόνο όταν έμαθε ότι η κόρη του όχι μόνο δεν σκόπευε να τερματίσει αυτή την σχέση αλλά επρόκειτο να αλλάξει και θρησκεία.Για την δολοφονία της ανήλικης κόρης του, κατηγορείται ένας χριστιανός Παλαιστίνιος της πόλης Ράμλε στο Ισραήλ. Ο πατέρας έφτασε στο έγκλημα γιατί δεν ενέκρινε την σχέση της με έναν νεαρό μουσουλμάνο Παλαιστίνιο.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο 58χρονος σκότωσε την κόρη του στο σπίτι της οικογένειας, μία μέρα μετά την αποφοίτησή της από το σχολείο. Τόσο ο δράστης όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους στην 17χρονη, όταν ενημερώθηκαν για την σχέση της με έναν μουσουλμάνο και για τα σχέδιά της να αλλάξει θρησκεία.Η κοπέλα έφυγε από το σπίτι στα τέλη Μαΐου, καθώς, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η οικογένειά της χρησιμοποιούσε βία και απειλές για να την πείσει να τερματίσει την σχέση αυτή. Για ένα διάστημα βρήκε στέγη στο σπίτι της μητέρας του φίλου της, η οποία επίσης δέχτηκε απειλές και κάλεσε την αστυνομία να παρέμβει στο θέμα. Η έφηβη όμως αρνήθηκε να δεχτεί βοήθεια από τις αρχές και δεν ήθελε να πάει σπίτι της.

Μετά από κάποιες μέρες, η 17χρονη διέμενε στο σπίτι μιας φίλης της, όταν μετέβη εκεί ο πατέρας της, άρχισε να την χτυπάει και να την απειλεί, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Ακολούθησε συνάντηση της κοπέλας με κοινωνική λειτουργό και μετά από δύο μέρες επέστρεψε στο σπίτι της.

Στις 12 Ιουνίου γιόρτασε με πάρτι την αποφοίτησή της. Το επόμενο πρωί πήγε στο ταχυδρομείο για να στείλει 100 δολάρια στον φίλο της, ο οποίος ήταν έγκλειστος στη φυλακή για κατηγορία που δεν έχει γίνει γνωστή και επρόκειτο να βγει τις επόμενες μέρες. Όταν επέστρεψε σπίτι η 17χρονη είπε σε ένα μέλος της οικογένειάς της ότι ήταν έτοιμη να ακολουθήσει το Ισλάμ.

Το νέο έφτασε στα αυτιά του πατέρα, ο οποίος σύμφωνα με το κατηγορητήριο, πήγε στο σπίτι, πήρε ένα μαχαίρι και την χτύπησε τρεις φορές, τραυματίζοντάς την θανάσιμα. Ο 58χρονος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.

Περικλής Παπαδόπουλος για τα Αόρατα Γεγονότα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου