Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 07, 2017

2 παράξενα πράγματα που δείχνουν ότι είσαι καλή στο σεξ


Πού κολλάει το φαγητό που τρως, με τις επιδόσεις σου στο κρεβάτι;
Μπορεί να κυκλοφορούν διάφοροι αστικοί μύθοι γύρω από το πώς τα χέρια ή η μύτη κάποιου, ή τα λακκάκια στην μέση, το θεληματικό πηγούνι, τα κόκκινα μαλλιά, τα τατουάζ και τα σκουλαρίκια καταδεικνύουν κάποιον που κάνει πολύ καυτό σεξ, όμως το είπα ήδη, είναι απλά μύθοι.


Στην πραγματικότητα υπάρχουν κάποια πολύ πιο άσχετα πράγματα, τα οποία - σύμφωνα πάντα με τους επιστήμονες και τις έρευνές τους - μπορούν να αποτελέσουν πολύ ισχυρότερες ενδείξεις για τις σεξουαλικές ικανότητες κάποιου.

Δες αν το βραβείο που νιώθεις ότι σου αξίζει στο κρεβάτι, είναι κάτι που βγαίνει προς τα έξω.

Ξέρεις τι θες να φας


Από τη στιγμή που ο έρωτας περνάει από το στομάχι, αυτό ναι μεν είναι περίεργο, αλλά δεν μας εκπλήσσει κιόλας. Αν ξέρεις τι θες να φας, είσαι καλή στο κρεβάτι. Το να είσαι αποφασιστική με το πιάτο σου, δείχνει αυτοπεποίθηση και ότι ξέρεις τι θες. Επίσης πολύ σπουδαίο για τις επιδόσεις σου στο κρεβάτι.

Παθιάζεσαι με την πολιτική


Το να πορώνεσαι με τα πολιτικά, σύμφωνα με μια αμερικάνικη έρευνα του 2016, σημαίνει πως είσαι καλή στο κρεβάτι και κάνεις πολύ καλύτερο σεξ απ' όσους δεν ενδιαφέρονται τόσο γι' αυτόν τον τομέα. Η έρευνα επίσης έδειξε ότι όσο περισσότερο σε ενδιαφέρει η πολιτική, τόσο περισσότερους οργασμούς θα έχεις. Χμμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου