Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 11, 2017

Σκότωσε γυναίκα και εραστή, ενώ δίπλα κοιμόταν ο 3χρονος γιος τους



Φριχτό έγκλημα πάθους στην Κολομβία. Άνδρας έπιασε επ' αυτοφόρω τη σύζυγό του με τον εραστή της και τους δολοφόνησε. Την ώρα του φονικού, ο τρίχρονος γιος της οικογενείας κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο


Ένας 42χρονος άνδρας από το Ατλάντικο της Κολομβίας, φέρεται να είναι ο αυτουργός ενός φριχτού εγκλήματος με θύματα τη σύζυγό του και έναν ακόμη άνδρα, που έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη. Ο άνδρας που εργαζόταν ως σεκιούριτι, υποπτευόταν πως η σύζυγός του, 39 ετών, είχε εξωσυζυγική σχέση και συναντιόταν με τον εραστή της όταν εκείνος είχε νυχτερινή βάρδια.





Ο 42χρονος προσποιήθηκε, το βράδυ της 4ης Αυγούστου, πως έφυγε για τη δουλειά, ωστόσο επέστρεψε παρέμεινε σε γειτονικό σπίτι, προκειμένου να επιβεβαιώσει τους φόβους του. Συνέλαβε την σύζυγό του με έναν 35χρονο την ώρα της σεξουαλικής πράξης και όπως όλα δείχνουν τους πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο.

Τραγική φιγούρα στην υπόθεση, ο τρίχρονος γιος του ζευγαριού που την ώρα του εγκλήματος κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο του σπιτιού. Ο άνδρας φαίνεται πως πληροφορήθηκε τις εξωσυζυγικές σχέσεις της συζύγου του, από τη γειτονιά και έτσι αποφάσισε να παραφυλάξει προκειμένου να επιβεβαιώσει τα "κουτσομπολιά".

Ο 42χρονος ομολόγησε όπως όλα δείχνουν την πράξη του στις αρχές που τον συνέλαβαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου