Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 08, 2017

Ποιο ελληνικό άσμα έχει ξεπεράσει τις 46 εκατομμύρια προβολές στο Υoutube;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ποιο ελληνικό άσμα έχει ξεπεράσει τις 46 εκατομμύρια προβολές στο Υoutube;
Κανονικά θα έπρεπε να είναι το… Πιο ωραίο στην Ελλάδα τραγούδι. Αλλά δεν είναι. Δεν ανήκει καν σε κάποιον γνωστό (ή αξιόλογο) καλλιτέχνη. Και όμως τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές μετράει ήδη 46.581.534 προβολές στο Youtube!

Είναι το τραγούδι: Η πιο ωραία στην Ελλάδα σε μουσική Filip Miletic και στίχους Κωνσταντίνου Κουφού (ο οποίος και το τραγουδάει). Ανέβηκε στο Youtube το 2015 και μέσα σε μόλις 2 χρόνια έχει γίνει ανάρπαστο…
Μας ψεκάζουν;

Πάντως, αν τα περισσότερα κλικ έγιναν από ανθρώπους στους οποίους αρέσει και θέλουν να το ακούν ξανά και ξανά, τότε ένα είναι βέβαιο: Μας ψεκάζουν!

Αναρωτιόμασταν αν έπρεπε να βάλουμε το βίντεο, αλλά είπαμε, δεν βαριέσαι, 1000 προβολές πάνω 1000 κάτω δεν αλλάζει κάτι. Ιδού λοιπόν το περίφημο ελληνικό (;) άσμα, που τα σπάει στο Youtube:








Πηγή: https://bimag.gr/ellhniko-tragoudi-me-perissoteres-provoles-youtube/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+bimag+%28Bimag+-+Newsletter%29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου