Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 02, 2017

5 καθόλου ρεαλιστικές σκηνές σεξ που έχουμε δει σε σειρές


Ας μιλήσουμε επιτέλους ανοιχτά για αυτές τις σκηνές.

Καλό, χρυσό το Hollywood και οι τηλεοπτικές σειρές και τα βιβλία ΑΛΛΑ έχουν κάνει ένα μεγάλο κακό- έχουν δημιουργήσει τεράστιες προσδοκίες όσον αφορά το σεξ με αποτέλεσμα να απογοητεύεσαι ή τέλος πάντων να συγκρίνεις δικές σου εμπειρίες με αυτές που βλέπεις στην οθόνη/ διαβάζεις στα βιβλία. Κακώς, αλλά τι να κάνεις; Άνθρωπος είσαι.


Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις 5 τέτοιες χαρακτηριστικές σκηνές, οι οποίες δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ρεαλιστικές και αν τις δοκιμάσεις ενδέχεται να καταλήξεις με σπασμένα πλευρά, δηλητηριασμένη από φίδι και γεμάτη χρώμα σαν δειγματολόγιο.

Sex and the City- Samantha και Smith

Ναι, οκ η Samantha το ζούσε όποτε έκανε σεξ και δοκίμαζε διάφορες στάσεις αλλά ποιον κοροϊδεύουν; Πώς γίνεται να σταθεί η πολυθρόνα πάνω στο κρεβάτι ενώ κάνεις σεξ χωρίς να πέσετε πανηγυρικά στο πάτωμα ή έστω στο κρεβάτι; Ε; Απαιτώ εξηγήσεις HBO.





American Horror Story: Coven- Cordelia Foxx


Η Cordelia ήθελε να κάνει παιδιά και έτσι αποφάσισε να κάνει λίγα μάγια ώστε να τα καταφέρει. Άναψε τα κεριά της, έκανε τις ευχές της, σχεδίασε ένα κύκλο και ξεκίνησε να κάνει σεξ με τον άντρα της ενώ γύρω τους υπήρχαν φίδια. Μάλιστα.


Mistresses- April και Daniel

Η April και ο Daniel δεν άντεξαν το σέξινες και αποφάσισαν όχι μόνο να κάνουν σεξ πάνω στο τραπέζι, αλλά να ρίξουν και τα ακρυλικά χρώματα στον καμβά και να βουτήξουν τα χέρια τους μέσα στους τενεκέδες και, δεν ξέρω, να κάνουν #τέχνη με τα κορμιά τους.

*ήχος από μπαλόνι που ξεφουσκώνει*

Αλήθεια τώρα; Ποιος το σκέφτηκε; Ας μιλήσει και ας του πάρει κάποιος το laptop να μην γράψει ξανά τέτοια σκηνή σεξ.


Buffy the Vampire Slayer- Buffy και Spike

Λοιπόν, κοιτάχτε. Το love story της Buffy και του Spike είναι περίεργο, πολύ προβληματικό και περίπλοκο και το γεγονός ότι γκρέμισαν ένα σπίτι ενώ έκαναν σεξ για πρώτη φορά είναι σαφώς γελοίο ΑΛΛΑ δεν με νοιάζει, δεν θα το κατηγορήσω, όχι- αφενός γιατί τους αγαπώ και αφετέρου γιατί μιλάμε για σεξ μεταξύ ενός βαμπίρ και μιας slayer, ε, λίγο χαμό έπρεπε να τον κάνουν. Μπαίνει στη λίστα ξεκάθαρα και μόνο γιατί γκρέμισαν ένα σπίτι πολύ πριν το κάνει ο Edward Cullen και η Bella.



Gossip Girl- Serena και Nate


Έβλεπα πρόσφατα επεισόδια της 1ης σεζόν GG και συνειδητοποίησα ότι με ενοχλούσαν αρκετά πράγματα στο βασικό storyline αλλά και στους χαρακτήρες- ένα από αυτά είναι και η σκηνή σεξ μεταξύ της Serena και του Nate. Τα παιδιά (γιατί για παιδιά μιλάμε, ήταν το πολύ 16 τότε) έχουν μεθύσει τρελά και καταλήγουν να κάνουν σεξ πάνω στο σκαμπό, χωρίς αβολοσύνη, χωρίς να τους δει κανείς από το πάρτι που γίνεται στη διπλανή αίθουσα. Και άιντε, να το δεχτώ ότι δεν μπήκε κανείς μέσα στο μπαρ, πώς είναι δυνατόν να κάνουν τόσο φοβερά hot σεξ δύο 16χρονοι;

Μπορώ να δεχτώ το γεγονός ότι ο Chuck Bass, μισή σπιθαμή άνθρωπος με φοβερά σνομπ ύφος θεωρούνταν σέξι, αυτό όμως δεν το δέχομαι. Όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου