Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 11, 2017

ΗΠΑ: 77χρονος συνελήφθη όταν η θετή εγγονή του ανέβασε στο Ίντερνετ βίντεο με αυτόν να τη βιάζει



Για βιασμό κατηγορείται 77χρονος στο Οχάιο των ΗΠΑ, καθώς στην αντίληψη των αρχών υπέπεσαν δύο βίντεο στο Snapchat ο ίδιος φέρεται να απεικονίζεται να βιάζει την 20χρονη θετή εγγονή του.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BuzzFeed News, ο Τζέιμς Άλεν συνελήφθη την Τρίτη, λίγες ώρες αφού η αστυνομία έλαβε τηλεφωνική κλήση από έναν άνδρα στο Τέξας, που ζητούσε να ελεγχθεί σε τι κατάσταση βρισκόταν μια φίλη του.

Όπως είπε στο BuzzFeed News ο Μάικλ Μάισλερ, επικεφαλής της αστυνομίας του Ντάνμπερι, αστυνομικοί βρήκαν τη γυναίκα, η οποία ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ αλλά κατά τα άλλα φαινόταν καλά. Οι αστυνομικοί δεν είδαν κάτι περίεργο, οπότε θεώρησαν πως ήταν ασφαλής. Ωστόσο, ο άνδρας από το Τέξας επικοινώνησε ξανά με την αστυνομία του Οχάιο και είπε ότι είχε λάβει δύο βίντεο στο Snapchat από τη φίλη του, όπου η ίδια φαινόταν να βιάζεται. Οι αστυνομικοί επέστρεψαν στο σπίτι και συνέλαβαν τον Άλεν.

Ο Μάισλερ είπε πως δεν είναι ξεκάθαρο εάν η γυναίκα κατέγραψε το βίντεο σκόπιμα, καθώς ήταν μεθυσμένης, αλλά σε κάθε περίπτωση μπόρεσε να βιντεοσκοπήσει τα γεγονότα. «Το πιο απεχθές στοιχείο σχετικά με το περιστατικό αυτό είναι ότι πρόκειται για τον θετό της παππού, ο οποίος παντρεύτηκε τη βιολογική της γιαγιά. Είναι αυτός που της είχε δώσει να πιει εκείνο το βράδυ» σημείωσε σχετικά.

Ο Άλεν κρατείται με εγγύηση ενός εκατ. δολαρίων. Όπως αναφέρει το Associated Press, ο εισαγγελέας Τζέιμς βαν Έρτεν είπε ότι δεν έχει διαπιστωθεί εάν η 20χρονη μετέδωσε τον βιασμό της σε live streaming ή την ανέβασε μετά, ενώ σημείωσε ότι φαίνεται πως, ενώ το κατέγραφε, δεν είχε τον πλήρη έλεγχο των πράξεών της. Επίσης ζήτησε από το κοινό να σταματήσει τις κοινοποιήσεις στα social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου